byvitara Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: merita vitara? parerea mea ca e o masina si de oras si de off la nivel mediu deci merita comfort in ea ai nu te poti plnage depinde de om:cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
overmax Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: merita vitara? Salutare, Parerea mea este ca merita din plin.Cu un kit de inaltare nu am intilnit inca locul pe unde sa nu pot sa trec (in limite rezonabile, nu f. extrem).Pe sosea am mers lejer cu 120.Vitara mea are cabina rigida.Recomand modelul : izolatie termica si fonica si se poate monta lejer portbagaj sus (cel din spate fiind f. mic).Consumul insa la 1.6 16 v pe off ajunge la 14l R Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: merita vitara? daca nu schimbi nimic la ea..poti sa o folosesti ca masina de oras fara probleme...dar mai deloc in teren...si invers An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: merita vitara? Nu zic ca e lipsit de interes topicul, dar intrebarea a fost pusa in 2008 :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: merita vitara? daca nu schimbi nimic la ea..poti sa o folosesti ca masina de oras fara probleme...dar mai deloc in teren...si invers hmmm ... a mea e stock (si LWB) ... si pot spune ca am trecut prin cateva locuri cu ea :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate