mackie Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 buna, ma ntereseaza daca o vitara poate inlocui o masina norma de zi cu zi, adik sa poti face iesiri cu ea in afara orasului fara sa trebuiasca sa mergi cu max 100. astept raspunsuri de la oameni care deja detin sau au avut asa ceva. va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: merita vitara? Merge 120 fara probleme. Daca nu esti extrem de pretentios poate inlocui o masina de zi cu zi cu succes. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: merita vitara? Merge fara probleme si peste 120.... Am condus o Vitara cateva zile si chiar a fost ok... Acum depinde ce intelegi tu prin confort. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: merita vitara? nu e vb neaparat de confort, in ideea daca poate inlocui o masina cu brio, adik sa aiba demaraz cand pleci de la stop fara sa te chinui f tare . si sa nu consume 14% cu motorul de 1600. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: merita vitara? vrei sa faci si offroad si liniute??? :grin: :grin: :grin: in cazul asta...nu merge.....dar daca vrei o masina care sa te duca pe asfalt ca un Logan si in offroad la nivel mediu superior....e buna.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: merita vitara? vrei sa faci si offroad si liniute??? :grin: :grin: :grin: in cazul asta...nu merge.....dar daca vrei o masina care sa te duca pe asfalt ca un Logan si in offroad la nivel mediu superior....e buna.... asta era raspunsu, :grin: , nu ma intereseaza liniute ca imi iau masina de 300cp daca vreau asa ceva. intrebam in sensu in care ii acceptabila in oras, sa nu trebuiasca sa injur de toti sfintii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: merita vitara? eu ma misc cu Sami prin aglomeratie ca pestele in apa.... :grin: cu Vitara faci cam la fel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: merita vitara? Are demaraj smecher(scartaie rotile),are servodirectie,are suspensia pe elicoidale(deci nu zdruncina f tare),majoritatea au geamuri si oglinzi electrice....si nu sare de 10 consum. Mai bine ai face un drivetest sa te lamuresti singur. Modelul 1.6 16 valve are 98cp iar daca nu-ti ajung exista si 2.0cu 135cp :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: merita vitara? daca nu vrei offroad ci numai plimbari usoare offroad si circuli mai mult pe strasse,ia-ti vitara.silentioasa si confortabila.pe langa samurai.eu am fost si cu 160cu vitare.cu 140 poti sa mergi constant cu una shtock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator S_bitza Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? :hi Salut, am si eu aceeasi problema...caut de ceva timp vitare...imi plac foarte mult cum arata insa nu stiu cat de fiabile sunt si cat de costisitoare este intretinerea lor? Nu vreau sa fac off-road extrem, 80% din timp va circula pe sosea, restul drumuri forestiere sau ceva mai accidentat ( dar nimic care sa-mi ceara troliu...cel putin pt urmatorii 2ani ma abtin de la investitii pe partea asta). E drept ca din ce am descris pana acum, poate ca n-as avea nevoie tocmai de un 4x4 ci numai de o masinutza cu garda ceva mai inalta...dar as vrea totusi sa am siguranta ca pot ajunge chiar si in conditii mai rele in locuri nu foarte accesibile pt o masina 2x4. Cred ca ma incadrez in categoria celor care merg la vanatoare si la pescuit ( desi nu ma pasioneaza nici una nici alta). DECI...este Vitara o masina fiabila si ieftin de intretinut in conditiile de folosire descrise mai sus ? sau sunt si alte variante? A...la "ieftin" mentionez ca am un Corsa 1.2l din 2003 de care sunt extrem de multumit la capitolul fiabilitate si costuri de intretinere (cam la fel ca si la golfuri 2, 3) Multumesc frumos ! :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? :hi DECI...este Vitara o masina fiabila si ieftin de intretinut in conditiile de folosire descrise mai sus ? sau sunt si alte variante? A...la "ieftin" mentionez ca am un Corsa 1.2l din 2003 de care sunt extrem de multumit la capitolul fiabilitate si costuri de intretinere (cam la fel ca si la golfuri 2, 3) Multumesc frumos ! :roll: DA :grin: daca esti un tip destul de norocos s-ar putea sa te coste intretinerea mult mai putin decat la Opel! Si DA, vitara suporta mai multe decat vrei tu! Bafta! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? fratilor nu stati pe ganduri casunati acu cat mai aveti timp si cumparati masinile dorite ca daca se schimba taxa de KKT platiti o caruta de bani in plus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? orice masina merge cum ,cu cat(bineinteles cat poate masina) vrea soferul ei,eu de exemplu merg cu sami cu 130 km/h da numa ca nu-mi sar pistoanele in bot,nu poate mai mult,asta este. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? masina poate si sunt fiabile ; :h5 dar pt ce atita viteza daca mergi constant cu 90 tot acolo ajungi scoti un consum de invidiat mai ales ca acum peste tot au instalat camere de supravegheat am auzit ca si la mine la wc au instalat una sa vada cu ce viteza ma c.......... ce gunoaie unde sa mergi cu asa viteza pe drumurile noastre da intradevar pe autostrada merge dar pina sa avem asa ceva ne mai trebuie vreo 15 ani asa ca pina atunci ne luam ozn. suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? M E R I T A . VITARA RULES ON SI OFF. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? orice masina merge cum ,cu cat(bineinteles cat poate masina) vrea soferul ei,eu de exemplu merg cu sami cu 130 km/h da numa ca nu-mi sar pistoanele in bot,nu poate mai mult,asta este. In panta si cu vant din spate? :ha: Am mers cu al meu pe autostrada cu 90 si sa mor daca vroia mai mult. Poate si din cauza ca am MT-uri pe el, dar oricum 130 cu un sami mi se pare enorm :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? orice masina merge cum ,cu cat(bineinteles cat poate masina) vrea soferul ei,eu de exemplu merg cu sami cu 130 km/h da numa ca nu-mi sar pistoanele in bot,nu poate mai mult,asta este. In panta si cu vant din spate? :ha: Am mers cu al meu pe autostrada cu 90 si sa mor daca vroia mai mult. Poate si din cauza ca am MT-uri pe el, dar oricum 130 cu un sami mi se pare enorm :grin: eu am mers cu el 120 constant cind l-am adus din austria si am prins si 130 dar face galagie de nu poti sta in el numai daca ai ceva muzica puternica dar am cauciucuri 205 75 15 si 71 de cai suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ioska Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? am scos cu vitara la sosea consum de 6.5 si pe teren accidentat 10 dar nu mam descurcat cu pesele nu am stiut unde sa caut poate acuma nu mai imi trebuie ca ia iesit un zid in fata si sa cam sifonat da mergea f bine si la sosea si of road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Re: merita vitara? am avut si samurai care nu prindea suta si am avut si samurai care mergea 130!vitara e mult mai de starda decat samuraiul.deci poti rula la viteze superioare.o poti folosi linistit ca masina de zi cu zi.sper ca ti-ai luat-o deja,ca azi-maine nu ti-o mai inscri! :uameni :1 Felicitari,Taricene! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: merita vitara? orice masina merge cum ,cu cat(bineinteles cat poate masina) vrea soferul ei,eu de exemplu merg cu sami cu 130 km/h da numa ca nu-mi sar pistoanele in bot,nu poate mai mult,asta este. In panta si cu vant din spate? :ha: Am mers cu al meu pe autostrada cu 90 si sa mor daca vroia mai mult. Poate si din cauza ca am MT-uri pe el, dar oricum 130 cu un sami mi se pare enorm :grin: Da Noobius in panta si cu velele ridicate :twisted: In viteza 4 si cu frana de mana trasa. Fara gluma merge 130 da numai in viteza 4 si este foarte turat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: merita vitara? al meu azi dimineata a venit acasa cu 120...lejer in treapta a 5-a.....fara efort...in schimb galagia era maxima :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: merita vitara? Am condus din Germania, Vitara mea,si am atins si 140 de mai multe ori in depasiri, insa nu este indicat s-o tii prea mult la viteza asta... oricum daca vrei sa tina... n-o duci peste 120.... si la urma urmei, Vitara nu o iei pentru viteza ! Oricum mie mi se pare un compromis reusit intre off si on road pentru pretul ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: merita vitara? vitezomanilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: merita vitara? Ce recomandati intre sami si vitara ?? :x as vrea sa stiu si eu diferentele tehnice ca masini 4x4 nu neaparat de offroad.care se comporta mai bine ?? ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: merita vitara? e destul de greu sa compari o Vitara cu un Samurai....pe sosea Samuraiul nu va merge ca o Vitara....iar in teren o Vitara nu va merge niciodata ca un Samurai :grin: Vitara are suspensie independenta....Samuraiul are punte rigida cu arcuri cu foi.....si pot continua asa mult si bine cu argumente pro si contra Daca vrei masina de 75% on road si 25% offroad....Vitara daca procentul se inverseaza....Samurai daca esti smucit ca Turagmes....alegi Samuraiul ....indiferent de locul pe unde-i invarti rotile :ha: PS....vorba cuiva....Suzuki e o marca ....care tine cu casa :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate