BogdanFl Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Salutare! Am avut aseara parte de o ciocnitura cu un tinerel care nu a observat semnul STOP ce i se adresa. La mine vizibil nu e mare lucru pentru ca a intrat direct in roata insa la el s-au strambat lonjeroanele, s-au spart ambele faruri, bara, ambele aripi, s-a rupt scutul si i s-a deschis capota (ford focus din 2002). Din ce am reusit sa-mi dau seama azi dimineata masina mea cam trage dreapta iar distanta dintre roata si carenaj s-a micsorat cam 1cm spre usa sofer (masurat cu degetele la ambele roti, cea din stanga e mult mutata in spate - aproape un degetel)... si vizibil roata stanga pare virata cand cea din dreapta e "dreapta" (stanga fiind parte sofer). Deci, practic, o masina s-a zobit in roata mea stanga fata. Am facut noi o amiabila asa cum am crezut ca se completeaza dar nu ma bazez pe o despagubire (cel putin nu prea curand). Stie cineva ce se putea strica intr-un astfel de accident? Ce ar trebui sa verific sau ce pretentii ar trebui sa impun la service in caz de despagubire? Ochiometric bratul si bieleta par drepte dar nu bag mana in foc. Multumesc frumos! Ah, masina mea e un freelander din 2003, td4 cu jatco, jante pe 17, volan mutat cu caseta originala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Re: Lovitura in roata Salut! Trist... dar, eu trageam si o poza după asigurarea lui (ca sigur nu aveați unde face o copie...) azi ma prezentam la un service pentru constatare... (eventual un deviz de reparații) și apoi luam legătura cu individul. Orice lovitura în roata, are efecte asupra direcției (asa ca un accident in care înțeleg ca tipul si-a cam făcut "botul praf"...impactul a fost destul de dur)! Daca nu dorea sa se prezinte pentru "decontare" interveneam pe partea legala... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanFl Postat Aprilie 5, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Re: Lovitura in roata Am deschis deja dosarul pentru amiabila... copii xerox: talon, asigurare, permis, buletin. sunt programat joia viitoare la constatare. o sa insist sa verifice bine suspensia si directia pe partea trosnita... nu stiu daca poate afecta si parti ale transmisiei. E primul accident si nu stiu cum fac societatile astea de asigurare... adica nu stiu daca o verifica pe bune sau repara doar "ce se vede". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Re: Lovitura in roata salve in aceste cazuri unitatile reparatoare sunt de partea clientului.....doar au tot interesul schimbe piese , evident nu ? in principiu bieleta , brat........ dupa ce se schimba elementul defect vizibil , se trece iarasi la directie si se vede daca mai e ceva stramb sau nu.... transmisia in principiu e ok... din socuri se mai strica si rulmenti roata.....dar trebuie proba de drum.... bata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Re: Lovitura in roata Stie cineva ce se putea strica intr-un astfel de accident? Ce ar trebui sa verific sau ce pretentii ar trebui sa impun la service in caz de despagubire? Bascula, port-fuzeta, amortizor, cap de bara, bieleta directie, eventual si semilonjeron (unde se prinde bascula pe caroserie). Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate