Irod Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 in seara asta am primit o lovitura in spate.....da cam nasol. Asa pe intuneric am vazut urmatoarele: -bara spate varza -usa spate un pic (da nu se mai deschide....) -si rezervorul lovit.... un pic doar , are o impresiune cu diametru de circa 5cm .... este o problema grava? ar trebui reparat sau schimbat? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Avarie... Rezervorul ne cred ca e problema , daca nu curge. Eu am circulat 10 ani cu u rezervor de genul asta, lovit de un pietroi, mergand cu spatele.Era intrat inauntru cam cat un pumn sanatos. Daca estetic nu te deranjeaza, e OK si asa. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Avarie... Banuiesc ca este vina celui ce a intrat in tine. In cazul asta, daca obtii amabilitatile constatatorului de la RCA, poate il schimbi, ca nu strica. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Avarie... in seara asta am primit o lovitura in spate.....da cam nasol. Asa pe intuneric am vazut urmatoarele: -bara spate varza -usa spate un pic (da nu se mai deschide....) -si rezervorul lovit.... un pic doar , are o impresiune cu diametru de circa 5cm .... este o problema grava? ar trebui reparat sau schimbat? daca e pe asigurare sau ai casco cerele bani ca o faci in regie proprie,baga si rezervorul ca este o gramada de bani.ca ex la o skoda fabia combi am dat pe rezervor 17mil(si era din plastic) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Avarie... am RCA-ul lui si am si asigurare casco, dar ma gandeam ca e cam mare deranjul.......cu schimbatul rezervorului, ca dureaza (nu ma pricep zic si eu...), de asta am intrebat daca merita sa il schim sau nu. Estetic nu deranjeaza ca diametru e doar de vreo 5 cm.. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Avarie... am RCA-ul lui si am si asigurare casco, dar ma gandeam ca e cam mare deranjul.......cu schimbatul rezervorului, ca dureaza (nu ma pricep zic si eu...), de asta am intrebat daca merita sa il schim sau nu. Estetic nu deranjeaza ca diametru e doar de vreo 5 cm.. tu nu il schimbi!doar le ceri banii pt reparatie in regie proprie!iei banii si dupa faci ce vrei cu ei!de ex.cumperi o statie sau ce ai nevoie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Avarie... nu zici tu rau ma man :ha: acu as mai vrea sa intreb, astia de la asigurari pot face nazuri cu schimbatul usii?adica sa vina cu faze gen (mai bine sa o reparam sau de astea). Ca io nu as prea vrea carpeli pe la masina...... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Avarie... nu zici tu rau ma man :ha: acu as mai vrea sa intreb, astia de la asigurari pot face nazuri cu schimbatul usii?adica sa vina cu faze gen (mai bine sa o reparam sau de astea). Ca io nu as prea vrea carpeli pe la masina...... in mod normal nu!dar oricum o sa incerce! le spui simplu:usa a fost buna...acum nu mai este...deci...alta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Avarie... Daca vrei pot sa-ti dau piesele din dezmembrare la un pret bun si repari cum zice alex in regie proprie 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Avarie... Ia-le banii man! Si cu riscul de a fi putin off topic, nu are nimeni din dezmembrari niste tobe de patrol y61? :roll: ca ale mele s-au aplatizt saracele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Avarie... dupa 3 saptamani de asteptare inca nici o piesa nu a venit :ha: . Astept urmatoarele: bara spate, armatura bara spate, si ambele stopuri spate. Si prin alte judete se misca asa incet reprezentantele Nissan? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate