bobos Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Salutare tuturor.Am si eu o intrebare ptr voi legata de inmatricularea unui autoturism in categoria vehiculelor istorice.Ce varsta trebuie sa aiba si unde trebuie sa ajung sa il pot inmatricula? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Vehicul istoric Stiam ca trebuie sa aiba minim 30 ani si sa nu mai fie produs modelul, dar nu sunt sigur si nici mai multe nu stiu. Pe net ce ai gasit? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Vehicul istoric intradevar, trebuie sa aiba peste 30 de ani, si ca sa o inmatriculezi trebuie sa fie in starea originala,sa o resataurezi si sa fie perfect functionala. toata operatiunea de inmatriculare , validare ca autovehicul istoric se face la RETROMOBIL Romania, daca vrei pot sa-ti dau toate informatiile legate de aceasta operatiune am inmatriculat asa doua masini,este o operatiune destul de anevoioasa si costisitoare( pe vremea aia se platea vama) si ....trebuie sa ai pe cineva si la RAR,POL si alte locuri,va merge mai repede. ce masina vrei sa inmatriculezi ??? :grin: :grin: salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Vehicul istoric Si daca nu ma insel exista un singur RAR care sa faca aceasta validare. Cu adevarat trebuie multa rabdare si consecventa. Cei 30 de ani trebuie sa treaca de cind masina a iesit din fabricatie(asa stiu eu). Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Vehicul istoric Multumesc mult.Ma itereseaza daca masina sa aiba 30 de ani sau 30 de ani de cand a incetat productia modelului.nu am avut timp sa caut dar maine ma interesez.inca odata multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Vehicul istoric In cazul meu, responsabilii cu comisia istorica de la Retromobil mi-au spus ca trebuie sa fie 30 de ani de la iesirea ultimului model de pe linia de fabricatie...Poate nu am inteles eu foarte bine.....Ca sa va documentati mai bine: www.retromobil.ro www.clasic-auto.eu Succes! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Vehicul istoric Va multumesc.nu are rost sa ma mai interesez deoarece cei 30 de ani se iau in considerare de la incetarea fabricarii modelului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Vehicul istoric Salut A cam trecut ceva timp de cand nu s-a mai scris aici dar.... Bossul meu vrea sa-si aduca o masina din State si sa o inmatriculeze ca Vehicul istoric Este vb de un MB SL 450. Masina pe carte apare ca fabricata 02.1980. Aia din State nu vor sa-mi dea o copie a cartii. Am doar seria de sasiu. Ma poate cineva ajuta sa aflu dupa serie pana cand s-a fabricat modelul asta? Si ce pasi trebuie urmati ca sa inmatriculezi o masina ca vehicul istoric Multumesc :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Vehicul istoric Salut A cam trecut ceva timp de cand nu s-a mai scris aici dar.... Bossul meu vrea sa-si aduca o masina din State si sa o inmatriculeze ca Vehicul istoric Este vb de un MB SL 450. Masina pe carte apare ca fabricata 02.1980. Aia din State nu vor sa-mi dea o copie a cartii. Am doar seria de sasiu. Ma poate cineva ajuta sa aflu dupa serie pana cand s-a fabricat modelul asta? Si ce pasi trebuie urmati ca sa inmatriculezi o masina ca vehicul istoric Multumesc nu intra la istoric ! http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_R107_and_C107 s a produs pana in '89 in alta ordine de idei, un eleanor ( mustang modificat ) nu se poate inmatricula pe istoric ,motor ,suspensii , body -modificate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Vehicul istoric Si fiind de peste ocean ...s-ar putea sa mai apara ceva taxe suplimentare,catre statul roman. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Vehicul istoric Da, Sl s-a facut pana in 89, dar sl 450 pana in 1980. Nu se ia in considerare? Ca si alte taxe, ar fi drumul ca de vama e scutita daca ai foaie d-aia de vehicul istoric :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Vehicul istoric Pentru a fi incadrat ca vehicul istoric trebuie sa fi trecut 30 de ani de la iesirea din fabricatie a modelului respectiv, unde model=ansamblul caroserie+motor. Atestatul se obtine de la Retromobil si este unicul act pe baza caruia nu se mai plateste TPI si apoi impozit. Stiu ca cei de la Retromobil nu acorda atestat de vehicul istoric decat masinilor in stare buna si 100% originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate