soimu Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: patrolul meu, pe etape aha ... incepe sa arate a masina .... dai inainte..!!!!!!!!!!! lipovene...tu sa taci, ca de la tine a plecat totul acum un an am intrebat "ce-mi mai trebuie pentru iesiri uzulale" si tu ai zis "mai masina, in rest ai tot" :P forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: patrolul meu, pe etape Frumos patrol si inca nu e gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: patrolul meu, pe etape vezi ca am momente cand mai glumesc ..mai fac misto .... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: patrolul meu, pe etape vezi ca am momente cand mai glumesc ..mai fac misto .... :ha: :ha: :ha: da, dar iaca am luat-o de buna adevarul ca ims ul nu e de ture lungi... dar rupe pe traseu forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: patrolul meu, pe etape rupe... planetare ... coloane vertebrale ... si oki la dame .. :ha: :bannana :bannana :bannana cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: patrolul meu, pe etape Frumoasa rau bara ta. Da ceva tot ai uitat,tre sa o uzi :x ca altfel rugineste,se usuca suportii si pica. Sa o stapanesti sanatos . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate