bogdanaprotos Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Buna ziua,vreau sa incep un proiect in care voi face o ambulanta 4x4,pentru aceasta va rog sa mi dati ideii despre marca masinii si tot felul de detalii.Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Buna ziua,vreau sa incep un proiect in care voi face o ambulanta 4x4,pentru aceasta va rog sa mi dati ideii despre marca masinii si tot felul de detalii.Va multumesc. Care ar fi motivul pentru care te-ai apuca sa reinventezi roata? Sunt destule firme care echipeaza diverse masini in scopul asta... la fel cum sunt destule de vanzare gata echipate in vest... atat noi cat si second! In nici un caz nu cred ca vei iesi mai ieftin daca ti-o echipezi singur... ca sa nu mai vorbim de omologare! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanaprotos Postat Mai 14, 2018 Autor Partajează Postat Mai 14, 2018 Re: Ambulanta 4x4 in mare parte ai dreptate dar sunt detalii care pe care nu le am scris pt ca nu tin de masina.Eu vreau o masina sa fie rapida si pe asfalt si pe alte drumuri dificile.De autorizare ma ocup eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 (editat) Re: Ambulanta 4x4 Rapida pe sosea si cu potential in off-road cred ca e ok si Pathfinder-ul pe care il ai in semnatura.... De fapt, cam la ce fel de masina te-ai gandit ca ti-ar trebui ? Pe langa "rapida si pe asfalt si pe alte drumuri dificile" trebuie sa ai si alte criterii : spatiu, fiabilitate, costuri de intretinere, etc.... Daca proiectul tau vizeaza acei oameni care locuiesc in satele alea din varful muntilor si la care cred ca doar taf-urile forestiere sau alte masinarii ale armatei sau poate acel GHE-O Warrior sa poata ajunge cand potecile sunt pline de namol, atunci zic sa te gandesti mai bine ce anume vrei sa poata face ambulanta ta ! Exemple de luat in calcul : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?86697-Anunt-special!-De-vanzare-Ghe-O-Warrior http://www.promotor.ro/masini-noi/news/monstrul-ghe-o-rescue-o-masina-100-romaneasca-pregatita-pentru-orice-video-14921767 https://forum.club4x4.ro/showthread.php?92091-Unimog-potrivit-pentru-expeditii https://forum.club4x4.ro/showthread.php?93501-IVECO-DAILY-40-10-4X4-expedition-vehicle Compromisul "rapid pe asfalt si in off-road" e dezideratul suprem, dar e pur idealist....:wink: Editat Mai 14, 2018 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanaprotos Postat Mai 14, 2018 Autor Partajează Postat Mai 14, 2018 (editat) Pathfinder-ul nu este deloc ce pare a fi.Sunt dezamagit de acest model.Nu recomand .Sau nu am avut eu noroc . ghe o wariorr este o realizare dar poate ea 140 km pe sosea de exemplu Rapida pe sosea si cu potential in off-road cred ca e ok si Pathfinder-ul pe care il ai in semnatura.... De fapt, cam la ce fel de masina te-ai gandit ca ti-ar trebui ? Pe langa "rapida si pe asfalt si pe alte drumuri dificile" trebuie sa ai si alte criterii : spatiu, fiabilitate, costuri de intretinere, etc.... Daca proiectul tau vizeaza acei oameni care locuiesc in satele alea din varful muntilor si la care cred ca doar taf-urile forestiere sau alte masinarii ale armatei sau poate acel GHE-O Warrior sa poata ajunge cand potecile sunt pline de namol, atunci zic sa te gandesti mai bine ce anume vrei sa poata face ambulanta ta ! Exemple de luat in calcul : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?86697-Anunt-special!-De-vanzare-Ghe-O-Warrior http://www.promotor.ro/masini-noi/news/monstrul-ghe-o-rescue-o-masina-100-romaneasca-pregatita-pentru-orice-video-14921767 https://forum.club4x4.ro/showthread.php?92091-Unimog-potrivit-pentru-expeditii https://forum.club4x4.ro/showthread.php?93501-IVECO-DAILY-40-10-4X4-expedition-vehicle Compromisul "rapid pe asfalt si in off-road" e dezideratul suprem, dar e pur idealist....:wink: Inteleg pefect ce spui dar ne putem gandi la un vehicul care ar putea merge pe asfalt, dealuri, iarba uda, noroi . Editat Mai 14, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Iarba uda....?!? :wink: Din toate variantele la care m-a dus capul, care ti s-a parut mai apropiata de planurile tale ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanaprotos Postat Mai 14, 2018 Autor Partajează Postat Mai 14, 2018 (editat) Tuareg ul Iarba uda....?!? :wink: Din toate variantele la care m-a dus capul, care ti s-a parut mai apropiata de planurile tale ? scuze nu am pastrat ordinea mesajelor Cred ca ar trebui sa fie foarte bun pe asfalt si bun ooof road Editat Mai 14, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Re: Ambulanta 4x4 visezi......cu chestia aia de la VW nu faci nimic eu as alege ceva din gama vecinilor de la est....au destule jucarii interesante...fiabile...descurcarete in teren si iuti pe asfalt....totul tine de pret Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanaprotos Postat Mai 14, 2018 Autor Partajează Postat Mai 14, 2018 Re: Ambulanta 4x4 visezi......cu chestia aia de la VW nu faci nimic eu as alege ceva din gama vecinilor de la est....au destule jucarii interesante...fiabile...descurcarete in teren si iuti pe asfalt....totul tine de pret de ex ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 (editat) Re: Ambulanta 4x4 Kamaz cu doua axe...Ural 63099.....primul e accesibil ca pret...de al doilea ma indoiesc primul il gasesti in oferta la sectia sport a celor de la Kamaz :grin: Editat Mai 14, 2018 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Nu cred ca o supermasina e mai buna decat doua normale. pt drumuri neasfaltate folosesti un 4x4 cu 5 usi unde amenajezi loc pt targa pe partea drepta a masini .iar cand ai un pacient il transporti pina la asfalt, de unde il preia o ambulanta normala care merge cu140km pe ora. la masina de teren poti lucra un pic : jante cu et negativ si anvelope bune si un motor puternic de peste4000cc. n primul rand zic eu si pe asfalt 140 este f mult pt o ambulanta cu pacient .in al doilea rand daca ai doi pacienti in locuri izolate la 20km unul de altul pe care il duci primul la spital cu supermasina si pe care il lasi pt 3 ore mai tarziu. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Patrol LWB sau HDJ 80 , au spatiu mare interior. Sunt mari , sunt potente in teren, merg bine si pe asfalt. Le accesorizezi , le pui pe ceva gume agresive si gata treaba. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 https://videos.files.wordpress.com/F5IYWkub/mercedes4x4ambulance1080-hd.mp4 trebuie mai mult de atat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 https://videos.files.wordpress.com/F5IYWkub/mercedes4x4ambulance1080-hd.mp4 trebuie mai mult de atat? Foarte frumos , da oare duce profile agresive ? Mai este si dimensiunea de carucior a rotilor care ii problematica. Pe drept merge ... , da daca e in sus eventual cu pietre asa mai maricele ? Oricum ce e impresionant la filmuletul pus , spatiul pentru manopere medicale. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanaprotos Postat Mai 15, 2018 Autor Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 nu o sa fie o masina de transport ci mai degraba de ajuns cat mai repede la destinatie si axordarea primului ajutor.In principiu multi km pe asfalt care trebuie parcursi repede si destul de capabila in conditii normale(daca ma pot exprima in acest fel) de off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Intrebare putin off-topic : veti lucra in contract cu CAS ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 nu o sa fie o masina de transport ci mai degraba de ajuns cat mai repede la destinatie si axordarea primului ajutor.In principiu multi km pe asfalt care trebuie parcursi repede si destul de capabila in conditii normale(daca ma pot exprima in acest fel) de off road Daca nu este de transport victime si este doar de transport salvatori eu as atarna dupa un SUV mare o platforma cu o dracovenie de Samurai taiat si cu tot ce trebuie pe el, noi doar ne dam cu parerea ca din gura este usor.Nu stim in ce zone vrei sa actionezi sau ce doresti mai exact sa faci. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanaprotos Postat Mai 15, 2018 Autor Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 aspectul polivalentei este f important pt ca pot aparea situatii cand doar acea masina poate ajuta victima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Din punctul meu de vedere maine daca ''matusa'' mi-ar umple contul as lua un Iveco Daily 4x4 cu 3 blocanti si tot ce mai are pe el sau un Sprinter 4x4...daca. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanaprotos Postat Mai 15, 2018 Autor Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 ce spuneti de un outlander 2005 parca motor 2000 cmc si 200 de cai cu 4x4 permanent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Sau poti alege asa ceva: http://www.mod-sales.com/direct/vehicle/,25,/78003/Land_Rover.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 ce spuneti de un outlander 2005 parca motor 2000 cmc si 200 de cai cu 4x4 permanent Rotile de carucior atrag automat dupa sine esecul in off road :(. Nu cred ca o asemenea masina poate fi polivalenta. A si sa nu uitam ca iarna nu-i ca vara ( asta daca nu e masina doar de vara ). Masina mica, usoara si cu roti mici , e ca moarta cand da de zapada. De fapt cred ca asta : mica , usoara cu roti mici , e combinatia fatala cand dai de zapezi. Cred ca nici tu nu stii ce vrei. Nu inca , eu asa cred ... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanaprotos Postat Mai 15, 2018 Autor Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 stiu asta de asta am caut pe acest forum pareri , ideei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanaprotos Postat Mai 15, 2018 Autor Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Sau poti alege asa ceva: http://www.mod-sales.com/direct/vehicle/,25,/78003/Land_Rover.htm [ATTACH=CONFIG]288223[/ATTACH] frumoasa pacat de pozitia volanului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Iveco? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate