Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ambulanta 4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Ambulanta 4x4

iveco nou are motorizari si de 210 cai ....iti garantez eu ca e nu rapid ci f rapid daca trebuie

oricum intelegem ca nu trebuie duba ci e ok si un SUV

presupun ca nu face offroad ci doar trebuie sa ajunga la casele oamenilor- adica exista totusi un drum pana acolo fie el si de caruta ?

am inteles bine ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iveco nou are motorizari si de 210 cai ....iti garantez eu ca e nu rapid ci f rapid daca trebuie

oricum intelegem ca nu trebuie duba ci e ok si un SUV

presupun ca nu face offroad ci doar trebuie sa ajunga la casele oamenilor- adica exista totusi un drum pana acolo fie el si de caruta ?

am inteles bine ?

destul de aproape de adevar
Link spre comentariu

nu, nu aia din pozele tale, ci asta:

[ATTACH=CONFIG]288224[/ATTACH]

Ehei asa da , asta ar fi tare si de Wohnungauto.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

ce spuneti de un outlander 2005 parca motor 2000 cmc si 200 de cai cu 4x4 permanent

Si de ce ti se pare tie a fi Outlanderul "polivalent" ...?

Cred ca intreb degeaba pentru ca fie nu raspunzi, fie raspunzi pe sarite si am impresia ca deja ai cateva variante asupra carora te-ai oprit....

Din tot ce ne-ai spus pana acum rezulta destul de limpede ca vrei un SUV, nu un 4x4 veritabil, dar omiti aspectul cel mai important al activitatii pe care vrei sa o prestezi : degeaba parcurgi in mare viteza soseaua, daca la intrare in off-road te impotmolesti la prima denivelare mai serioasa !

Sper exemplificare, atunci cand a fost accidentul aviatic din Apuseni cu echipajul SMURD, ghici cine au ajuns acolo primii ?

Baietii care concureaza in campionat la clasa open/extrem cu caracatitele lor de masini !

In alta ordine de idei : nu stiu ce fel de contract vei face sau nu cu CAS, dar imi permit sa-ti reamintesc (colegii off-road-isti adevarati pot confirma) ca s-au facut demersuri peste demersuri oficiale, din parte comitetului director la organizatiei care sa ocupa oficial de off-road pentru semnarea unor protocoale cu ISU si prin care sa fie si ei luati in considerare in cazul unor interventii in zone dificile si foarte dificile. Toate demersurile, din cate stiu, au ramas la faza de discutii sau cel mult promisiuni ca "o sa se....ceva....candva..." !

Link spre comentariu

ds acord cu tine ar fi ceva deosebit dar nu cred ca as putea sustine financiar achizitia ei

a, ok. n-ai zis nimic de buget pana acum, sau mi-a scapat mie.

Link spre comentariu

Cred ca intreb degeaba pentru ca fie nu raspunzi, fie raspunzi pe sarite si am impresia ca deja ai cateva variante asupra carora te-ai oprit....

Din tot ce ne-ai spus pana acum rezulta destul de limpede ca vrei un SUV, nu un 4x4 veritabil, dar omiti aspectul cel mai important al activitatii pe care vrei sa o prestezi : degeaba parcurgi in mare viteza soseaua, daca la intrare in off-road te impotmolesti la prima denivelare mai serioasa !

Sper exemplificare, atunci cand a fost accidentul aviatic din Apuseni cu echipajul SMURD, ghici cine au ajuns acolo primii ?

Baietii care concureaza in campionat la clasa open/extrem cu caracatitele lor de masini !

In alta ordine de idei : nu stiu ce fel de contract vei face sau nu cu CAS, dar imi permit sa-ti reamintesc (colegii off-road-isti adevarati pot confirma) ca s-au facut demersuri peste demersuri oficiale, din parte comitetului director la organizatiei care sa ocupa oficial de off-road pentru semnarea unor protocoale cu ISU si prin care sa fie si ei luati in considerare in cazul unor interventii in zone dificile si foarte dificile. Toate demersurile, din cate stiu, au ramas la faza de discutii sau cel mult promisiuni ca "o sa se....ceva....candva..." !

ai perfecta dreptate in tot ceea ce scrii dar mie mi se intampla ceva ciudat si iti explic :eu cer pareri avizate despre o marca un model card s ar preta cel mai bine pt ceea ce vreau eu sa fac; eu am doar doua conditii sa mearga cat mai bine pe asfalt si sa se comporte onorabil pe alte tipuri de terenuri.Cat despre protocoale e pacat de timpul pierdut,aici v as putea indruma ajuta sa gasiti o cale pt ca oamenii care vor sa faca ceva sunt tot mai putini

Link spre comentariu

daca e sa fie ambulanta , presupun ca trebuie pat , aparate , etc....nu ma pricep....pt a fi omologata....

duba ai Mercedes Sprinter sau Renault Master , 4x4 amandoua....acelasi 4x4 made by Oberaigner :)

si crede-ma ca fac fata bine la majoritatea situatiilor

dar nu sunt avioane :)......

in rest SUV-uri ambulante...pare a fi o gluma......

parerea mea

bafta

Link spre comentariu

daca e sa fie 5ambulanta , presupun ca trebuie pat , aparate , etc....nu ma pricep....pt a fi omologata....

duba ai Mercedes Sprinter sau Renault Master , 4x4 amandoua....acelasi 4x4 made by Oberaigner :)

si crede-ma ca fac fata bine la majoritatea situatiilor

dar nu sunt avioane :)......

in rest SUV-uri ambulante...pare a fi o gluma......

parerea mea

bafta

ai dreptate dar exista ambulante fara pat ; care functioneaza pe.principiul sa ajungi car mai repede la victima fara a fi nevoie in prima faza de targa .

Link spre comentariu

se pare ca avem mere si pere dar vrem sa facem palinca cu gust de pruna....nu merge....

vrei sa ajungi rapid la locul necazului on si cat de cat offroad...Duster.....fiabil...destul de rapid....prietenos cu contabilitatea.....daca vrei si transportul partii vatamate...deja se complica treaba....partea financiara se duce catre stratosfera...iar conditia de transport +100km/h....ar fi bine sa o uiti....sau sa faci compromisuri

in rest....vb vorbe

Link spre comentariu

Mitsubishi Delica !!!!

Le numeri pe degete in anunturi, poate cu volanul pe partea dreapta :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

@Astral, s-a semnat protocol de colaborare intre ISU si Rescue 4x4, cand cei de la ISU au nevoie solicita ajutor, asta iarna s-a colaborat binisor in cazul gravida, nu mai vrei sa stai pe fb :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

@Astral, s-a semnat protocol de colaborare intre ISU si Rescue 4x4, cand cei de la ISU au nevoie solicita ajutor, asta iarna s-a colaborat binisor in cazul gravida, nu mai vrei sa stai pe fb :)

Daca fb e baza vietii tale, pardon, a informatiilor, iti doresc...ce vrei tu ! :ha:

PS - Apropo, contul mi l-am inchis dupa ce ai inceput sa postezi poze cu copilul tau nou-nascut din juma-n juma de ora.....no offence ! Atunci am realizat desertaciunea numita fb si am ales sa-mi ocup timpul cu orice altceva decat cu fb......

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare