Caphonne Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Re: Ambulanta 4x4 De mine vorbea :). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Daca fb e baza vietii tale, pardon, a informatiilor, iti doresc...ce vrei tu ! :ha: PS - Apropo, contul mi l-am inchis dupa ce ai inceput sa postezi poze cu copilul tau nou-nascut din juma-n juma de ora.....no offence ! Atunci am realizat desertaciunea numita fb si am ales sa-mi ocup timpul cu orice altceva decat cu fb...... Simțeai nevoia sa spui asta.... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 22, 2018 Partajează Postat Mai 22, 2018 Re: Ambulanta 4x4 eu nu ma regasesc in sensul acestui mesaj -nu inteleg partea cu copilul mic cred ca este undeva o greseala Nu e nicio greseala si atata timp cat discutia asta este la Diverse, o mai dam si prin off-topic.... Si ca sa-ti mai dau o sugestie pentru ce ai tu nevoie, uita-te pe link-ul de mai jos : https://www.olx.ro/oferta/vw-t4-2-4-diesel-syncro-4x4-volkswagen-transporter-schimb-variante-ID8lcaN.html#199a6b56d4;promoted -este 4x4, fuge cu 140km/h pe autostrada, ai un spatiu versatil unde, fie intra echipa de interventie, fie aduci la sosea de pe coclauri persoana cu probleme, are costuri mici de intretinere, este din `95, deci o poti face vehicul istoric in cativa ani....masina asta este doar pentru exemplificare, dar mai sunt si altele cu banchete si mai echipate. .................. Da, Capone, daca te abtineai cu fb, nici tu n-ai fi aflat de ce "nu mai vreau sa stau pe fb"....:grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Chiar îmi pare rău că din cauza mea ai părăsit fb, exista și funcția de unfriend :D Legat de masina și de subiect îl sfătuiesc pe domnul sa ia un Duster cu 2 locuri și bena în fata, cu o suma nu prea mare se ridica 5 cm, se schimba suspensia, se pun MT-uri, scuturi și troliu, piese la dezmembrări din Dustere cu putini km, service oriunde reprezentanta sau nu etc etc și nu se rupe asa ușor cum vorbește lumea. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Re: Ambulanta 4x4 ......... sa ia un Duster cu 2 locuri și bena în fata,....... Musai cu bena in FATA !!! Buna dimineata feisbuc ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 (editat) Re: Ambulanta 4x4 :ha::ha::ha: ce hiene, frate :grin::grin: Asta cu hienele este un citat dintr-un clasic in viata.......disparut de pe forumuri dar activ pe facebook, mult iubit peste tot de toti offroadistii -Ursu . Lasati frate omul sa-si ia ambulanta din ce vrea el, 4x4 in bugetul pe care si-l permite. Cel mai simplu este sa o cumpere dupa cum simte-n suflet, si apoi sa ceara sfaturi despre ce poate face cu ea. Eu nu am inteles exact aplicatia- dar poate exista un parteneriat cu Rescue 4X4 din zona,daca este acoperit, un parteneriat cu interventii platite cu ceva club de offroad....exista si alte solutii decat sa investesti o suma de.... .. intr-o masina pe care o folosesti la interventii de 15 ori pe an. Sau ai ceva interventii in zona zilnice? ca doar asa s-ar scoate dar si atunci costurile ar fi uriase....doar intretinerea si motorina pt un patrol exploatat zilnic offroad 100km sunt mari si greu de acoperit... eu cred ca nu ai dat toate datele problemei .... Editat Mai 23, 2018 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Re: Ambulanta 4x4 Nici pana acum nu am aflat de ce buget dispune omul. La un buget de vreo 10-11 mii de euro gasesti Patrol de prin 2004-2005 utilitara chiar si cu 5 locuri.Asta daca nu esti multumit deloc de Pathfinder.Il vinzi frumos si iti iei ceva mai capabil. Acuma,nu am inteles,unde vrei tu sa alergi cu 140 km/h?Ca autostrazi nu prea avem.Cele care exista sunt cam departe de coclaurile unde vrei tu sa ajungi.Iar pe nationale nu ai sa poti alerga in voie.Doar daca o sa dispui de vreo sirena care-ti sa dea voie la vitezomanie. Iar daca doresti sa ajungi chiar peste tot atunci va trebui sa incalti masina cu niste incaltari adecvate si cramponate ceea ce iti va desfiinta dorinta de viteze de croaziera.Deci undeva va trebui sa faci vreun compromis.Parerea mea. Oricum va fi sa ne tii la curent ce ai decis sau ce ai luat,cum ai rezolvat situatia. Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Re: Ambulanta 4x4 @RZV - daca e vb e mine, eu nu e mort. Ma transformez :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 Re: Ambulanta 4x4 @RZV - daca e vb e mine, eu nu e mort. Ma transformez :) Nu este man vorba de tine, Ursu - Nanuk - cred ca era pe forum. El este cu hienele :ha::ha: alte vremuri, alte zambete . Eu nu pot sa cred cum a zacut latent in linistea lui Astral imaginea descrisa mai sus 4 sau 5 ani.... incredibil,ce memorie , cata determinare.... La prima ocazie ,cand omul nu a mai putut...... :ha::ha::ha: sa revenim la ambulanta. Buget? Scop? eu cred ca domnu/doamna cu intrebarea este ceva director de asezamant spitalicesc si vrea masina de servici 4x4 cu girofar sponsorizare de la buget......cum are ala, calugaru' X6. Sau pot sa retractez si sa imi cer scuze daca aflu adevarul da momentan cred ce-mi trece prin cap,fiind totul la secret . Cum era bre Astrale cu facebucu ala? nu ai mai suportat ? :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Mai 23, 2018 Partajează Postat Mai 23, 2018 (editat) Re: Ambulanta 4x4 Nu e nicio greseala si atata timp cat discutia asta este la Diverse, o mai dam si prin off-topic.... Si ca sa-ti mai dau o sugestie pentru ce ai tu nevoie, uita-te pe link-ul de mai jos : https://www.olx.ro/oferta/vw-t4-2-4-diesel-syncro-4x4-volkswagen-transporter-schimb-variante-ID8lcaN.html#199a6b56d4;promoted -este 4x4, fuge cu 140km/h pe autostrada, : La ex. job dupa ce ne`au dotat cu GPS de flota se tot facea un clasament zilnic si se prelucra cu noi, mail, eventual telefon daca erai recordmen... La un moment dat un astfel de T4, autolaborator, l`au masurat cu aprox 175Km/h deci clar poate! :grin: Cu din alea de Bihor ma mai intilneam prin Apuseni cind era sezonul afinelor. Editat Mai 23, 2018 de Ion_Bumbu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate