Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep Grand Cherokee

Lecus

Postări Recomandate

Re: Jeep Grand Cherokee

Salutare! Zic si eu ca Koala : nu te duce singur pe munte !!!

18% e consum de Bucuresti. Oricum eu cred ca traficul de capitala se va generaliza in toata tara.

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

V-as ruga sa terminati cu offtopicul, si sa lasati topicul omului curat !

... sunteti scandalizati de traficul bucurestean [ da, si eu sunt la fel ! ] ? ... va invit sa deschideti un topic nou, pe tema asta, la rubrica "Discutii Diverse" ...

merci,

*restul mesajelor sterse de moderator nanuk

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Eu am Ml pe benzina de 3.200 cu 218 cai si am consumul dat in datele tehnice de 18 oras si 11 afara. A ta n-ar trebui sa consume mai putin ? Ca totusi e diesel...zic si eu..

Link spre comentariu

Dupa cum am mai zis pe forum, sunt fericitul proprietar al unui Grandcherokee din 2006. 3L diesel, 218 cp. In oras consuma ca un betivan, 18l/100 afara in jur de 10-11. Maine o incerc pe munte sa vad cum e. Am reductor, si diferentiale cu alunecare limitata controlata electronic. Nu suna chiar profesional, dar astept sa vad cum se comporta. Revin si cu poze luni.

Consum mare ??

Asta este daca am vrut SUV ce dreak sa facem ?

Si Touaregu meu bea motorina mai mult si mai repede decat mine berea dar fac economie la bere sa nu-i fie sete lui.

:rsp :rsp

Link spre comentariu

In legatura cu consumul la mine e bine, Jeep 3l si 18 in oras, inainte am avut Hyundai Coupe, 2L 1si 16 in oras. Sunt obisnuit cu consumurile mari.

Oricum consumul e putin relevant pe langa placerea care o am cand ma plimb cu masinuta.

Incerc sa pun poze dar nu reusesc. imi da o eroare ciudata cand incerc sa incarc fisierul. Zice ca e invalid. Mai incerc maine , poate merge.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

Exista pe fiecare forum o dimensiune maxima de genul maxim 640 pixeli sau maxim 120 kb!Intreaba un moderator pe PM care este dimensiunea maxima pe acest forum !Exista softuri de redimensoinat.Eu folosesc un softulet , se cheama "Resizer". Cauta-l pe net descarca-l si redimensioneaza pozele la ce marime vrei !

Bafta!

0745634366
Link spre comentariu

bag-o in pita, am testat-o cum trebe in desert, ii sta mai bine acolo

Tu vad ca ti-ai luar Overland, gama de lux, varf de lance, grila cromata etc

s-o stapanesti sanatos, face mult mai multi bani decat ai dat tu de aia zic, bag-o pita

JK
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Am incercat masina in ceva noroi pe santierele patriei, si a fost aproximativ. masina aluneca stanga dreapta, nu o lua tot timpul in directia indicata de volan dar mergea (anvelope stok) Am trecut pe anvelope de iarna, si am refacut traseul. Rezultatul a fost mult mai bun. Cred ca la vara imi iau niste anvelope AT sau MT. Astept sa ninga bine, si sa vad cum se comporta masina. Pana acum sunt foarte multumit de masina.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Frumoasa masina :grin:

Legat de consum, Commander-ul meu 3.0 CRD, Limited, haleste cam 16,5 - 17 litri la suta, cel putin din ce spune calculatorul de bord ... realitatea poate-o fi apropiata de 18 ...

Cert este ca a scazut cam cu 0,5 - 0,8 litri / 100 km (asta tot pe calculatorul de bord) dupa ce am inceput sa folosesc un aditiv de motorina.

Am vazut cum se produce motorina si sincer mai mult mi-e teama de apa (apare oricum din condens :al) si alte impuritati specifice blending-ului.

Mai mult, un lucrator de la Mercedes m-a atentionat asupra injectoarelor pretentioase si in consecinta n-am vrut sa risc ... citind prospectul aditivului mi-am dat seama ca are destul de multe alte beneficii si inca-l mai folosesc (acelasi flacon ajunge pentru 1000 litri :xmotorina )... mai ales acum iarna stau linistit ca nu congeleaza la - 15 grade cat imi arata termometrul dimineata ...

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare