bobos Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Ce cauciucuri sunt mai bune ptr niva?Cele inguste originale sau mai late?Pe masina am originale rusesti care au rulat aproximativ 1000 km.Merita sa iau unele mai late si bine inteles sa schimb jantele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Cauciucuri Niva salutare depinde ce vrei sa faci cu masina: - daca vei circula in general pe asfalt atunci pastreaza-le pe acestea - daca ti-ai luat masina pentru a o folosi exclusiv pentru off-rod(munte, noroi, vaduri etc.) ar fi bine sa iei niste cauciucuri ceva mai mari si cu un profil mai pronuntat - catdespre jante: din cate s-a vazut pe forum merg pe cele originale cauciucuri de 205 sau chiar de 235 ps: sa stii ca acele cauciucuri originale de pe niva sunt destul de bune( eu am pe nive cele originale si care in momentul de fata sunt destul de uzate dar in concediul din august din apuseni nu m-au dezamagit); http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Cauciucuri Niva Is OK cele rusesti. Isi fac treaba. Toar sa nu te bagi cu ele la noroaie prea mari, sau pe iarba umeda ca poti sa ramai acolo (eu am ramas in noroaie cu ele). Eu mi-am facut rost si de un set de jenti de Samurai (pe 15) pe care am pus niste gume cu profil mai mare (reesapate), dar o trebuit sa ajustez aripile ca imi agata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Cauciucuri Niva Am inteles ca merg si jante de aro?vreau sa-mi iau si cauciucuri mai mari dar deocamdata le pastrez pe cele rusesti.masina este ptr asfalt si plimbari la munte.sper sa nu raman in zapada cu ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Cauciucuri Niva da .i dreptate merg si jantele de aro si inca arata si foarte bine pe rusoaica.eu pt teren ,momentan am malatesta kobra 235/75r15 dar imi par putzin cam greoaie.pe viitoar am sa caut s ale schimb cu 205/80R15! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crisadatyres Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Cauciucuri Niva salut,poate are nevoie cineva, am un set de jante si anvelope originale de niva si as vrea sa le dau,nu sunt rulate mai mult de 50(cincizeci) km,daca e cineva interesat 0729.965.543 sau 0761.331.213 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Cauciucuri Niva Pune si tu niste poze cu gumele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Cauciucuri Niva da .i dreptate merg si jantele de aro si inca arata si foarte bine pe rusoaica.eu pt teren ,momentan am malatesta kobra 235/75r15 dar imi par putzin cam greoaie.pe viitoar am sa caut s ale schimb cu 205/80R15! Eu am JR 78/15, adica un 225 / 75R15. Oare este posibil sa ne strice directia sau ceva in transmisie? Un 205 / 75R15 ar avea ~acelasi diametru cu cele originale, ar fi mai sigure? Merg pe aceeasi janta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Cauciucuri Niva Iulianul, tu ai pe masina jante de Aro? Jr-uri cumva? Ai idee ce latime au jantele alea si eventual ce ET? Mutlam. Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Cauciucuri Niva Am inteles ca sunt de ARO, dar nu cunosc latimea. Referitor la ET, ies binisor in afara, dar nu stiu sa spun. O sa ma uit la inscriptiile de pe ele, sa vedem daca ne dau ceva indicii. Cateva link-uri folositoare pentru cauciucuri si jante: http://www.miata.net/garage/tirecalc.html, sau http://www.1010tires.com/TireSizeCalculator.asp (in cel din urma, in functie de cauciuc, iti spune intre ce dimensiuni trebuie sa se incadreze janta). Conform http://www.stro.se/obsolete/obsoletee.pdf, jantele ar trebui sa fie intre 5 1/2 JJ - 8 JJ, indicat 6 1/2 JJ, 7JJ e marcat pe ale mele, daca nu ma insel. Astfel poti afla ce cauciucuri suporta jantele respective. Sper ca linkurile sa-ti fie de folos. Cale batuta, Iulian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Cauciucuri Niva Multam pentru raspuns. Intre timp m-am mai documentat, se pare ca jantele de Aro 7" au ET -5. Tu asa ai luat masina, sau ai cumparat jantele ulterior? Daca le-ai ulterior, de unde? Si la ce pret? Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Cauciucuri Niva hai sa va spun eu ceva despre jante si cauciucurile de niva pe 16. sunt si jante speciale de niva care se gasesc mai greu dar se gasesc, nu de aro nu de suzuki cum am mai auzit ,eu acum am pe masina 215/65/16 si merg foarte bine si prin noroaie , asa arata masina mea acum dupa un off road cu jantele noi http://img232.imageshack.us/img232/1017/fotografii0004tf2.jpg. http://img230.imageshack.us/img230/6113/fotografii0005jf4.jpg promit ca cu prima ocazie fac poze cu ea curata . vreti jante de niva pe 16 se gasesc, dar trebuie sa vb si voi cu cine trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Cauciucuri Niva Intradevar se gasesc ji jenti pt niva pe 16, dar is de aliaj (in afara de cele standard de tabla). Incerc sa pun niste poze cu a mea cu jentile de samurai de la ultima iesire din decembrie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Cauciucuri Niva Intradevar se gasesc ji jenti pt niva pe 16, dar is de aliaj (in afara de cele standard de tabla). Incerc sa pun niste poze cu a mea cu jentile de samurai de la ultima iesire din decembrie intradevar sunt de aliaj dar sunt foarte groase si la pretul care am dat pe ele de 1350 ron mie unu nu mi se pare mult, nu stiu cum de ai reusit sa pui jante de samurai pe ea cand am incercat si eu sa pun dar nu se potriveau la prezoane era distanta mai mare intre gauri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Cauciucuri Niva nu stiude la ce "samurai"ai incercat tu jantele! eu am un rand de aluminiu de samurai si merg perfect.pana si piulitzele se potrivesc.pe niva merg si de pe aro si de pe daihatsu si de pe samurai sau vitara! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Cauciucuri Niva nu stiude la ce "samurai"ai incercat tu jantele! eu am un rand de aluminiu de samurai si merg perfect.pana si piulitzele se potrivesc.pe niva merg si de pe aro si de pe daihatsu si de pe samurai sau vitara! de la suzuki vitara era cineva tot din clubul 4x4 , si el era bucuros cand a aflat ca eu vreau sa le dau, dar in acelasi timp am fost amandoi dezamagiti cand am vazut ca nu se potriveau. dar acum ptr mine nu mai conteaza ca am reusit sa le iau pe astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate