Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dispozitiv antistres

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

Trăim într-o lume agitată aflată într-o continuă forfotă a "ceva" după "altceva". Haideţi să vedem cum anume caută fiecare să reducă stresul de la birou, dar nu numai. Poate că o fi vorba de diverse jocuri (de la cele digitale până la aruncatul cu biluţa de hârtie în ceafa colegului de birou) sau pur şi simplu altceva. Poate învăţăm unii de la alţii.

Eu unul mersei la şcoală o perioadă (eu fiind ăla rău adecă profu') cu un yo-yo căruia i se aprindeau nişte leduri când te jucai cu el. Vă imaginaţi reacţia colegilor presupun, deşi unii păreau să mă înţeleagă, ba chiar să încerce şi ei minunata jucărie.

Aş fi vrut să ataşez un fişier *.pps ca un dispozitiv antistres pt ca să se bucure de el toţi colegii de pe forum, însă limita se pare că e de 200, pe când fişierul ăsta are 324 kb. Poate totuşi se rezolvă cumva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: dispozitiv antistres

am o bucata bat de 2,3 metrii dintr-o bucata, american si cand sunt stresat, il flexez cat mai mult si mai des pe o apa cu un peste cat mai mare agatat de un fir subtire trecut prin 13 inele prinse de bat

nu e greu, doar palpitant si eficient

:grin:

cand e urat afara si sunt faorte stresat, ma retrag in atelier si fac cutite....

forumul ma relaxeaza f f mult, cand sunt la birou, citesc si urmaresc ...intru in alta lume, doar ca deja sunt un pic cam dependent de net si forum...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Ce fac cand sunt stresat:

Iau una bucata de Pajero si una bucata padure, deal, ravena sau balta... sau toate la un loc. Incep incet de la baza dealului, dau tare la deal, urc, ma troliez, raman intr-o balta, ma scot, lovesc scutul la masina, o murdaresc... dar intr-un final ajung in varf. Cobor din masina, imi pun posteriorul pe capota(daca e cat de cat curata), imi aprind o tigara... doua, ma mai uit in stanga, dreapta... mai admir privelistea si trece stresul/supararea pe loc. Probabil isi face efectul "mandria" ca am ajuns unde nu ajuns restul...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cel mai bun antistres pt mine este pescuitul dar cum nu pot sa am un rau si o undita in masina sau birou apelez la alte metode de genul ''gusfraba'', ''fumat viteza'', ''aruncatul cu privirea'', ''sunatul la prieteni si facut misto de ei''.... trecand peste aceste metode uneori prefer sa ma duc sa ma pun in pat si sa dorm 1 - 2 ore si cand ma trezesc vad lumea roz(stresul la mine apare pe baza de oboseala)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare