Vizitator gogubotis Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 salut. sunt din alba si am de scurt timp un pajero pinin 2l GDI (din 2001) si am vrut sa schimp consumabilele, toate bune pana acum dar filtru de benzina nu a fost gasit de nici un mecanic si credeti-ma am fost la vreo 4 ateliere auto. va rog sa ma ajutati cu un rspuns concret. va multumesc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: probleme cu consumabilele pajero pinin Filtru benzina cod ALC TT 050 pret 144.82 Bardi auto Cluj.In doua zile il ai de la comanda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: probleme cu consumabilele pajero pinin Te referi la pozitionarea filtrului de benzina in masina, sau la faptul ca nu-l gasesti de cumparat in comert? Din cate stiu eu este un filtru in rezervor la sonda litrometrica, iar al doilea e la pompa de benzina(electrica). Pentru a ajunge la cel din rezervor, trebuie sa scoti sonda. Al doilea filtru ori e pe langa pompa, ori e in pompa si trebuie desfacuta sa-l schimbi. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gogubotis Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: probleme cu consumabilele pajero pinin nu m-am exprimat corect, scuze. am vrut sa spun ca filtru de benzina nu a fost gasit pe masina ca sa poata fi schimbat si ma intereseaza pozitia lui exacta pe masina. va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: probleme cu consumabilele pajero pinin Are filtrul inainte de pompa pe fundul rezervorului si se schimba rar la fel ca la Logan unele modele Fiat si multe altele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate