Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme cu consumabilele pajero pinin

Vizitator gogubotis

Postări Recomandate

Vizitator gogubotis

salut. sunt din alba si am de scurt timp un pajero pinin 2l GDI (din 2001) si am vrut sa schimp consumabilele, toate bune pana acum dar filtru de benzina nu a fost gasit de nici un mecanic si credeti-ma am fost la vreo 4 ateliere auto.

va rog sa ma ajutati cu un rspuns concret. va multumesc!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme cu consumabilele pajero pinin

Te referi la pozitionarea filtrului de benzina in masina, sau la faptul ca nu-l gasesti de cumparat in comert?

Din cate stiu eu este un filtru in rezervor la sonda litrometrica, iar al doilea e la pompa de benzina(electrica).

Pentru a ajunge la cel din rezervor, trebuie sa scoti sonda. Al doilea filtru ori e pe langa pompa, ori e in pompa si trebuie desfacuta sa-l schimbi.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Vizitator gogubotis

nu m-am exprimat corect, scuze. am vrut sa spun ca filtru de benzina nu a fost gasit pe masina ca sa poata fi schimbat si ma intereseaza pozitia lui exacta pe masina. va multumesc.

Link spre comentariu

Vizitator vergu cristian

Are filtrul inainte de pompa pe fundul rezervorului si se schimba rar la fel ca la Logan unele modele Fiat si multe altele.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare