crt82sil Postat Iulie 13, 2018 Partajează Postat Iulie 13, 2018 Va salut! Donez: - o aeroterma vitara bord vechi volan pe stanga; - o aeroterma vitara bord nou volan pe dreapta. Predare personala in Tirgoviste. Tel: 0741036696 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LewyBM Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Re: Aeroterme vitara Buna ziua, mai este valabil aeroterma de vitara bord vechi cu volan pe stanga? eu am vitara scurt din `93. ar trebui sa se pasaleasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat August 30, 2018 Autor Partajează Postat August 30, 2018 Re: Aeroterme vitara Este valabil. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LewyBM Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 (editat) Re: Aeroterme vitara trimiteti prin curier? nu am primit raspuns la pm Editat Septembrie 14, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate