Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Adevaratul Land Cruiser renascut - LC 70 Station Wagon

matteo_tgv

Postări Recomandate

Vizitator Emil Schwarz

Re: Adevaratul Land Cruiser renascut

Din cunostintele mele,una din conditiile inmatricularii in Romania unui autoturism provenit din spatiul extracomunitar este ca aceasta sa aiba poluare minim Euro 3.Insa aceasta nu este o lege europeana,este inventata tot de statul nostru.In alte state comunitare nu exista conditia aceasta.Este suficient sa-i faci masinii o inscriere de o zi in Germania sau unde iti este la indemana dupa care o aduci in tara ca masina comunitara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

corect ce zice Emil.

In Belgia si Olanda sunt dealeri cu parcuri intregi

De ex la anuntul asta daca va uitati pe poze vedeti o armata de Toyote.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

E clar ca le aduc ca sa le vanda in Europa. Altfel nu ar avea nici un sens sa le aduca din Africa sau Tarile Arabe.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Vreau sa va propun o treaba: dupa cate vad eu, aici pe forum, suntem multi. In general oameni cu bani, nu neaparat milionari. Fratilor, hai k la alegerile viitoare de primari sa ne facem un domiciiu temporar intr-o comuna, punem mana de la mana si platim satenii in asa fel incat alaturi de noi sa voteze CE PRIMAR VREM NOI, apoi ne cumparam orice scula dorim si o inbmatriculam pe primarie. In 4 ani cu o asemenea investitie....revolutionam tot comertul de 4x4 din Romania. Pur si simplu ne facem o COMUNA OFFROAD!!!Sau COMUNA 4x4 :ha: :ha: :ha:

Pai numai EI sa FURE? Hai s-o facem si noi, dar jmekereste! Daca sunteti interesati....punem la bataie planul: atat juridic, cat si aspectele reale, administrative. :banana

Personal m-am saturat de nenorocitii astia care ma jupoaie de bani pur si simplu aiurea!

P.S. Se poate! :h5 Sunt comune cu 14 gospodarii. Stiue eu! Care ar vota si cu Sarsaila ca sa aiba o viata mai buna!

Link spre comentariu

Vreau sa va propun o treaba: dupa cate vad eu, aici pe forum, suntem multi. In general oameni cu bani, nu neaparat milionari. Fratilor, hai k la alegerile viitoare de primari sa ne facem un domiciiu temporar intr-o comuna, punem mana de la mana si platim satenii in asa fel incat alaturi de noi sa voteze CE PRIMAR VREM NOI, apoi ne cumparam orice scula dorim si o inbmatriculam pe primarie. In 4 ani cu o asemenea investitie....revolutionam tot comertul de 4x4 din Romania. Pur si simplu ne facem o COMUNA OFFROAD!!!Sau COMUNA 4x4 :ha: :ha: :ha:

Pai numai EI sa FURE? Hai s-o facem si noi, dar jmekereste! Daca sunteti interesati....punem la bataie planul: atat juridic, cat si aspectele reale, administrative. :banana

Personal m-am saturat de nenorocitii astia care ma jupoaie de bani pur si simplu aiurea!

P.S. Se poate! :h5 Sunt comune cu 14 gospodarii. Stiue eu! Care ar vota si cu Sarsaila ca sa aiba o viata mai buna!

ai votul meu :)

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Da sa fie la Munte intr-o zona frumoasa sa avem ceface pe raza comunei ca de iesit nu pre o sa putem.

Daca tot venisi cu ideea si cu locatia te punem pe tine primar si alti cativa consilieri sa fim siguri.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

la baieti din belgia am fost si am vazut masinile acolo la ei....dar nu se poate sub nici o forma inmatricula la noi nici in europa. doar niste francezi au facut modificari si au euro4 dar la pretul de 34k euro+TVA, de la 23k_TVA la belgieni.( vb de modelul 78) eu nu stiu ce modificari au facut francezi dar nu m-as baza prea tare la asa ceva...doar daca dupa inmatriculare dai jos ce-au pus aia.

anul trecut cand am fost la ei imi povesteau ca au clienti din africa care ii suna si le spun ca au facut 1milion de km fara sa repare motorul.

oricum masina aceasta 78 pentru mine ar reprezenta masina ideala si la fiabilitatea toyota cred ca ar fi masina pe viata.

pacat ca nu o putem avea....ce sai faci...poate ne mutam in africa... :shrk

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

pacat ca nu o putem avea....ce sai faci...poate ne mutam in africa... :shrk

ba o poti avea. in log de tuareg sau de alt suv o poti lua la 34000 de la francezi si gata. totul e sa vrei si sa-ti si permiti. ba mai mult, toyota AU spune ca motorul intruneste normele euro4, deci si aducerea de acolo e o varianta.

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

pot spune ei ce vor....europeni nu iua in considerare decat daca au norme date de producator...altfel ar fi plin de toyote si in europene...codoar circula vapoarele intre australia si europa:)

acum cum zici tu poti so iei la 34k...doar sa ai bani. eu de ex imi luam clar in loc de defender modelul asta...dar la 34K+TVA+Taxe...prea mult pt mine.

Link spre comentariu

:hi

Salut "Toyota-rii". Intimplator cunosc o firma care importa masinile astea in germania, le inscriu cu Euro4.

Uite-aici:

http://www.toms-fahrzeugtechnik.com/wor ... ufahrzeuge

da sunt la fel ca si francezi le fac sa aiba euro 4...sunt mai multe firme care fac asta...aduc masinile si le modifica ca sa fie euro 4...si mai adauga 10-12k euro la pret.

aia din australia nu prea stiu ce sa zic....ce lagatura au ei cu euro IV nu stiu, desi scrie alb pe negru...insa acolo din ce vad e alta problema,,,pret 44 K euro :T

Link spre comentariu

Preluat de pe situl cu pricina:

Expedition vehicul cu spate dormitor extindere şi pliante acoperiş TOM de tehnologia vehiculelor, de călătorie pentru două persoane, terminat extins cu diesel hobe, compresor frigider, chiuveta inox, PortaPotti, Webasto �ncălzire, 10ltr. De apă caldă, 100ltr. Coldwater, tapiterie Alcantara, 110W solare, Fotoluke uvm.

EUR 139500, - (TVA reclaimable!)

M-a linistit de tot!!! :hw :hw

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Preluat de pe situl cu pricina:

Expedition vehicul cu spate dormitor extindere şi pliante acoperiş TOM de tehnologia vehiculelor, de călătorie pentru două persoane, terminat extins cu diesel hobe, compresor frigider, chiuveta inox, PortaPotti, Webasto �ncălzire, 10ltr. De apă caldă, 100ltr. Coldwater, tapiterie Alcantara, 110W solare, Fotoluke uvm.

EUR 139500, - (TVA reclaimable!)

M-a linistit de tot!!! :hw :hw

astea sint blindatele. le gasesti si pe mobile.ro

interesante sint variantele 105. joc la loto saptamina asta.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare