whoratiu Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Salutare tuturor forumiÈ™tilor! Pe scurt, sunt Horatiu,din Cluj, 40, posesorul unui M461 din 1970, motor 2,4 D mercedes cobra + cateva alte modificari reversibile. Din pacate, inca nu am prea mari legaturi cu off roadul dar, incerc sa ma aliniez si sa invaÈ› atata cat imi permite timpul. A doua maÈ™ina este...un UMM 461 din 1965, la care tot restaurez de un an juma' si care, cu un pic de noroc, sper sa iasă din starea asta in vara urmatoare... Cam asta ar fi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Intr-un târziu... UMM 461 inainte de achizitionare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Intr-un târziu... idem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Intr-un târziu... :grin: ...È™i foto... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Intr-un târziu... Salutare. Bun venit!! am si eu ceva poze cu UMM-ul tau :grin: poza e facuta in colonie la Marisel in Rusesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate