flyer Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Samurai high-top faina trompeta ti-ai luat ... se te bucuri de ea !!! :W :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Samurai high-top Zis si facut! Ieri am montat setul de gume noi. Temerile mele s-au adeverit in sensul ca bara din fata era destul de aproape de suprafata de rulare a gumei , asa ca am luat flexul si am ajustat bara cu aprox 1,5 cm. Dupa care tzusti, in padure. Rezultatul este promitator. Chiar si la flexari mai mari cauciucirile nu ating caroseria. Ce am observat insa ca masina a devenit mai instabila la miscari laterale, asta probabil din cauza profilului gumelor si a inaltimii acestora. Miscarile laterale se simt si pe drum orizontal accidentat. Pe asfalt, ce sa zic, o senzatie interesanta. Nu am incercat prea multe smekerii pt ca eram pe drumul national, insa cred ca aceste gume nu sunt pentru asfalt, asa cum indica si producatorul. La un moment dat am sa postez aici o lista cu modelele disponibile si poate si niste preturi. Poze, ioc, ca iarasi am plecat la drum fara aparat. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Samurai high-top Na acilea mi-s. Am facut si poze cu noii sosoni. Si inca 2 poze cu ce am gasit ieri, la tura de offroad. Yammm! SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Samurai high-top nu am gasit unde sa pun o intrebare technica: ce fras de solutie se poate gasi pentru zgarieturile cauzate de crengi, tufisuri si alte nebunii de pe potecile practicate? Dupa 2-3 ture din astea si o ploaie, pot sa duc masina la vopsit :-( s-o poza in momentul in care am rasuflat usor ca s-au terminat tufele: DSCF7998.jpg[/attachment:2leix6os] SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Samurai high-top poti sa o imbraci toata in kevlar :bannana :x sunt folii de protectie transparente cae se pot schimba in zonele zgariate dar vopseaua trebuie sa fie intacta inainte de aplicare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Samurai high-top poti sa o imbraci toata in kevlar :bannana :x sunt folii de protectie transparente cae se pot schimba in zonele zgariate dar vopseaua trebuie sa fie intacta inainte de aplicare. vre-o idee unde sa caut? la firmele de colantari? Sau pot sa o aplic si eu? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Samurai high-top care mai este farmecul sa faci off road fara zgarieturi si indoituri :grin: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Samurai high-top care mai este farmecul sa faci off road fara zgarieturi si indoituri :grin: depinde ce vrei tu de la acel offroad. Adrenalina? atunci da, mergi si te dai pe langa 1,2,3 copaci. Insa daca ai alte pasiuni, gen fotografia in natura sau cea a pasarilor, atunci faptul ca zgarii masina ca sa ajungi undeva este contrabalansat doar de satisfactia ca ti-a reusit o poza sau mai multe sau ai reusit sa vezi o specie rara cu binoclul. Eu mai mult sunt in categoria asta din urma :-) SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Samurai high-top stiu eu o solutie adoptata si de offroaderi vechi stai acas` sau te dai pe aratura forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Aprilie 30, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Samurai high-top stiu eu o solutie adoptata si de offroaderi vechi stai acas` sau te dai pe aratura :P :grin: SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: Samurai high-top Exista un colant transparent care se poate aplica peste vopsea, dar odata colantata masina, ori o recolantezi ori o revopsesti. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Samurai high-top poti sa o imbraci toata in kevlar :bannana :x sunt folii de protectie transparente cae se pot schimba in zonele zgariate dar vopseaua trebuie sa fie intacta inainte de aplicare. vre-o idee unde sa caut? la firmele de colantari? Sau pot sa o aplic si eu? in cluj te pot directiona eu catre cineva. pt l200 mi-a facut oferta de 250 de euro cu folie neagra si manopera inclusa. poate la tine ii mai ieftin! daca esti interesat anunta-ma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Mai 4, 2009 Autor Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: Samurai high-top Buuuun, ne-am lamurit si cu asta. De acu incolo am sa car cu mine firisu' , iar cand nu se va mai putea, luam vopsea. :-) Am inceput nu demult o actiune de mapare a zonei prin care circul si cu ocazia asta cred ca voi curata drumeagurile respective ca sa nu mai am probele. PS. Ieri am fost prin oradea pe la talcioc. Multe lucruri vede omul pe acolo. Am vazut trei tipuri de trolii manuale (de ala de care am eu, din ala care merge cu cablu gros de minim 8, si de ala pentru remorcari) , toate erau mai scumpe ca in magazin, iar performantele lasau de dorit. Poate acela cu cablu de 8 era ok, insa nu am mai pus mana pe asa ceva ca sa pot da cu parerea. Am cumparat in schimb 6 metri de sufa la 10 ron. O sa-mi confectionez 2 sufe de copac din ea. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate