MaePetcu Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 (editat) am nevoie de o indrumare catre persoane / cluburi din zona Fagaras - Sambata de sus - e nevoi de ceva ajutor sa duca cateva materiale de constructii/ scule la o cabana in munte - drumul este destul de rupt 2 km -e nevoie de masina 4x4 mai bine pregatita sau ATV 4x4 mai serios Editat Iulie 31, 2018 de Astral Duster 4x4 Everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Re: caut transport 4x4 in zona Sambata de sus Nu te incumeti cu Duster-ul tau...? :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Re: caut transport 4x4 in zona Sambata de sus Lasand glumele cu dusterul de-o parte....la ce apare in poze nu se incumeta nici cea mai jmechera Toyota sau Nissan. Acolo nu urci decat cu catarul/magarusul de la cea mai apropiata stana -daca exista. altfel, elicopter. Sau o caracatita de concurs dar de pus materiale si chestii in ea, nu prea vad cum....bormasini, cuie si chestii poti cara si cu spatele... Spor! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Re: caut transport 4x4 in zona Sambata de sus la roma faci ca romanii banuiesc ca taful si tractorul forestier sunt romani in cazul nostru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Re: caut transport 4x4 in zona Sambata de sus Asa cum a zis colegu ,cel mai simplu ..nu stiu si daca cel mai ieftin...este cu Taful. intreba jos in sate cine are taf sau mergi in padure dupa sunetul drujbelor . Bine acum depinde si ce inseamna ..""cateva materiale"". Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate