Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce ziceti de troliul asta?

Max

Postări Recomandate

Re: Ce zicet de troliul asta?

Da!

Viteza are nu gluma, dar forta?

Ca un Range pe liber il trag si doua persoane fara mult efort.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce ziceti de troliul asta?

Cam asta-i viteza troliilor mecanice de pe Vitara-urile taiate din Odorhei, si al fratiilor din Ungaria....

Inseamna ca aia nu mai au nevoie de motorul masinii. Fac tot traseul din troliere. :grin:

Link spre comentariu

Cam asta-i viteza troliilor mecanice de pe Vitara-urile taiate din Odorhei, si al fratiilor din Ungaria....

Inseamna ca aia nu mai au nevoie de motorul masinii. Fac tot traseul din troliere. :grin:

era incredibil la Odorhei... Stateau jumat de ora pana s-au troliat Rangeurile sus cu troliu electric, dupa aia hopa jos cablu, legat si da-i in sus. Zici ca mergeau cu viteza intai, pe roti, pe un noroi de nu stateai in picioare. Erau sus in doua minute!!

Link spre comentariu

E troliu hidraulic, viteza si fortza lui depinde de ce motor hidraulic are si ce pompa e pe motorul masinii, ungurii au troliu mecanic actionat de pe reductorul de G si e sincronizat cu viteza masinii in prima treapta.

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu

Vizitator koala

Am si eu o intrebare, poate idioata :

Cu aceste trolii mecanice, poti sa scoti pe cineva din "necaz" ? ... adica, masina ta sa stea pe loc si tu sa-l tragi pe altul spre tine ... sau nu poate misca decat masina pe care este montat ? ...

Link spre comentariu

Vizitator fender

Da.

In mare poti face aceleasi lucruri pe care le faci cu un troliu electric. Mai putin sa te auto recupererezi cand te-ai rasturnat (pt. ca nu poti sa te folosesti de motor daca esti pe o parte sau cu rotile-n sus) sau cand ai o defectiune la motor.

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare, poate idioata :

Cu aceste trolii mecanice, poti sa scoti pe cineva din "necaz" ? ... adica, masina ta sa stea pe loc si tu sa-l tragi pe altul spre tine ... sau nu poate misca decat masina pe care este montat ? ...

m1+m2 / 2 ... legea atractiei universale

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Se modifica motorul hidraulic si pe masina se monteaza o pompa hidraulica de excavator. Am vazut personal un astfel de troliu care tragea cu 1m pe secunda. Iar de forta nu se pune nici un fel de problema. Ce am mai vazut misto pe masina aia era ca ARB/urile nu erau actionate de presiune, ci modificate si foloseau vacuumul masinii.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am vazut pe un camion (de armata, dar nu stiu a carei tari) troliu mecanic actionat direct de cardan, cardan care era actionat de grupul fata. Langa troliu era un fel de cutie de viteza (in care intra cardanul si actiona troliul) care - banuiesc - ca avea rolul de al cupla si decupla si poate sa schimbe si raportul. Din pacate asta a fost acum multi ani, deci nu am poze si nici nu mai retin marca camionului.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare