Max Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Cum naiba scoate viteza asta? [youtube:1i78drg0] [/youtube:1i78drg0] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Ce zicet de troliul asta? Da! Viteza are nu gluma, dar forta? Ca un Range pe liber il trag si doua persoane fara mult efort. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Ce zicet de troliul asta? Banuiesc ca asa rapid nu foloseste la altceva decat la demonstratii ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? Cam asta-i viteza troliilor mecanice de pe Vitara-urile taiate din Odorhei, si al fratiilor din Ungaria.... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? Cam asta-i viteza troliilor mecanice de pe Vitara-urile taiate din Odorhei, si al fratiilor din Ungaria.... Inseamna ca aia nu mai au nevoie de motorul masinii. Fac tot traseul din troliere. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? le trebuie si o remorca pt bateri :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? le trebuie si o remorca pt bateri :P pai......nu prea......ca e MECANIC.......adecatelea......nu e ELECTRIC......care cum s-ar zice.......n-are nevoie de baterii.... Intelegi matale cum sta treaba? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? Ok. Dk tot am ocazia sa aflu ceva interesant care-i diferenta constructiva si cea functionala intre un troliu mecanic si unul electric? Avantaje, dezavantaje care ar fi la fiecare? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? Cam asta-i viteza troliilor mecanice de pe Vitara-urile taiate din Odorhei, si al fratiilor din Ungaria.... Inseamna ca aia nu mai au nevoie de motorul masinii. Fac tot traseul din troliere. :grin: era incredibil la Odorhei... Stateau jumat de ora pana s-au troliat Rangeurile sus cu troliu electric, dupa aia hopa jos cablu, legat si da-i in sus. Zici ca mergeau cu viteza intai, pe roti, pe un noroi de nu stateai in picioare. Erau sus in doua minute!! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? E troliu hidraulic, viteza si fortza lui depinde de ce motor hidraulic are si ce pompa e pe motorul masinii, ungurii au troliu mecanic actionat de pe reductorul de G si e sincronizat cu viteza masinii in prima treapta. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? Ceva mai multa actiune: - http://media.putfile.com/not-an-8274 - Mai cautati dupa God's winch, Satan's winch ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? Am si eu o intrebare, poate idioata : Cu aceste trolii mecanice, poti sa scoti pe cineva din "necaz" ? ... adica, masina ta sa stea pe loc si tu sa-l tragi pe altul spre tine ... sau nu poate misca decat masina pe care este montat ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? Da. In mare poti face aceleasi lucruri pe care le faci cu un troliu electric. Mai putin sa te auto recupererezi cand te-ai rasturnat (pt. ca nu poti sa te folosesti de motor daca esti pe o parte sau cu rotile-n sus) sau cand ai o defectiune la motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? Am si eu o intrebare, poate idioata : Cu aceste trolii mecanice, poti sa scoti pe cineva din "necaz" ? ... adica, masina ta sa stea pe loc si tu sa-l tragi pe altul spre tine ... sau nu poate misca decat masina pe care este montat ? ... m1+m2 / 2 ... legea atractiei universale cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? Se modifica motorul hidraulic si pe masina se monteaza o pompa hidraulica de excavator. Am vazut personal un astfel de troliu care tragea cu 1m pe secunda. Iar de forta nu se pune nici un fel de problema. Ce am mai vazut misto pe masina aia era ca ARB/urile nu erau actionate de presiune, ci modificate si foloseau vacuumul masinii. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Ce ziceti de troliul asta? sau alta varianta de 8274... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator moonshade Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Ce ziceti de troliul asta? Salut, ma gandeam sa aduc ceva detalii despre winch-ul respectiv. Iata link-ul producatorului : http://www.4x4winches.com/type_r.htm cred ca ne ajuta cel mai mult sa ne lamurim despre ce e vorba o informatie oficiala a.k.a documentare :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Ce ziceti de troliul asta? Am vazut pe un camion (de armata, dar nu stiu a carei tari) troliu mecanic actionat direct de cardan, cardan care era actionat de grupul fata. Langa troliu era un fel de cutie de viteza (in care intra cardanul si actiona troliul) care - banuiesc - ca avea rolul de al cupla si decupla si poate sa schimbe si raportul. Din pacate asta a fost acum multi ani, deci nu am poze si nici nu mai retin marca camionului. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: Ce ziceti de troliul asta? Stelea Din asta ce scrii tu au mai multi pe masina de concurs aici la noi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate