mircea163 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Masina este un HJ61 din '87, sper sa o cumpar in cateva zile, inca nu am vazut-o. Intrebarea este, o inregistrez ca vehicul istoric sau in Bulgaria ? Inclin spre Bulgaria, in principal pentru ca nu stiu cum se schimba maine legile la noi, poate vehiculul istoric nu va mai avea voie sa circule decat duminica, sau se descopera o noua taxa, etc. Pentru Bulgaria am un numar de telefon de la cineva de pe forum, am vorbit cu omul, pare ok, dar sunt mai multi bani, evident. Voi ce ati alege ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG as alege vehicul istoric. Argumente: - zero impozit - zero rovignieta - RCA-ul e ff mic ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea163 Postat August 8, 2018 Autor Partajează Postat August 8, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG Participa cineva de pe forum la aceste evenimente ? Stiti cat de dese sunt si ce presupun, bani, etc. ? Motorul este de 4000 cm3, mai este valabila legea cu 1 euro pe cm3 la peste 3000, se aplica si la vehicule istorice ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG vehicol istoric fara nici o retinere mergi la cei de la Retromobil si vb cu ei....doar au sediul la tine in targ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG ? asta daca nu vrei absolut nici o modificare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG ? Salut daca ai urmatoarele criterii respectate, se poate inscrie la retro: - culoarea din paleta originala - jante si cauciucurile din marimile de fabrica - interiorul original - motorul original Daca sunt respectate criteriile astea si nu ai alte zorzoane instalante pe ea(ledbar,trolii sau alte auxiliare) se poate face retro. Nu se leaga nimeni de uzuri, daca ai un interior mai uzat sau rugina, etc. La retro nu esti obligat sa participi la parade, doar daca doresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin ROCSTA Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG ? Salut! Si cati ani vechime trebuie sa aibe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea163 Postat August 9, 2018 Autor Partajează Postat August 9, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG ? 30 de la prima inmatriculare. Cauciucurile sunt singurele pe care le-as schimba, cu restul pot sa stau fara probleme... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG ? Simplu cu cauciucurile. Pastrezi dimensiunea originala pt ITP si eventualele evenimente si in rest te dai cu ce vrei. Apropo de ITP, pt istorice se face la 2 ani, doar la RAR , dar fara probleme deosebite pentru ca sunt relaxati cand vine vorba de vechituri cu atestat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea163 Postat August 10, 2018 Autor Partajează Postat August 10, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG ? O intrebare, posibil stupida: am gasit masina cu acte de Danemarca la un dealer olandez, spune ca nu poate inmatricula masina acolo si ca pot sa merg cu numerele daneze pana la noi (pe platforma) si sa fac radierea si inmatricularea aici. Va fi prima mea masina second hand deci nu am experienta deloc, e o procedura normala pentru Olanda/Danemarca ? Sau ar trebui sa caut alt dealer ? Nu am vrut sa incep alta discutie dar, daca e cazul, rog moderatorii sa mute postarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG ? Poate te ajuta cele scrise aici : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?52383-Cum-inmatriculez-auto-cumparat-din-strainatate REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG ? pot sa merg cu numerele daneze pana la noi (pe platforma) si sa fac radierea si inmatricularea aic Radierea unei masini din DK inseamna o stampila mare de regula rosie, pe spatele certificatului. Fara acea stampila, masina e considerata in continuare inmatriculata de catre "autoritatile" noastre. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea163 Postat August 15, 2018 Autor Partajează Postat August 15, 2018 Re: Vehicul istoric sau BG ? Mersi. Mi-era teama de ceva de genul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate