mcbun2 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 frumosilor, chiparosilor sunt in doliu. :T am dat piept cu intransigenta politiei rutier dublata de un ghinion monumental. rezultatul... 30 zile off road. la iesirea din tulcea, dupa cateva zile minunate de delta, fac o depasire pe linie intrerupta pe care o termin apoteotic pe 10 metri de linie continua. din sens invers, exact atunci, apare masina organului care se intoarce, ma opreste si malitios imi ia permisul. incerc sa ma fac pres, sa ma dau umil si distrus. nimic. (banuiesc cum ca pathfinder, cu nr de ilfov si un dublu v in componenta numarului le starneste instinctele de pradatori poate ca alta explicatie nu vaz) si uite asa am inceput sa invatz statiile de metrou, liniile de autobuz si alte detalii urbane care scapa ochiului de sofer. patind eu asta am inceput sa ma gandesc, sa despic firu in patru si am ajuns la concluzia ca politia asta a noastra rutiera te poate ft cum vrea ea. mai auzisem eu asta da ne fiind patit (in 22 de ani de soferie) nu prea am dat importanta. poate ar merita inceput un proiect de asociatie non guvernamentala sau ceva de genul asta unde sa incapem cat mai multi soferi si care sa ne reprezinte sau sa se poata razboii cu ei la o adik. pe mine m-a scos din minti (si a trebuit sa si tac) remarca politistului care statuta ca nu e treaba lui sa demonstreze ca eu sunt vinovat ci e treaba mea sa demonstrez ca sunt nevinovat. auziti mai tupeu. apoi imi explica tacticos ca pot contesta pv in justitie la tulcea si asa mai departe. nu prea e normal asa, zic eu. si ca sa ma simt bine mi-a dat si 2 bulioane jumate amenda si 4 puncte la purtator. chiar m-am simtit tentat sa il intreb daca nu vor sa mi-o si traga in boscheti da m-am abtinut..... :P asa ca daca ma vedeti pe trotuare mergand zgribulit si abatut, priviti-ma cu compasiune si luare aminte si nu-mi scuipati seminte in cap :ha: mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: "un fleac. m-au ciuruit" si am ramas.... off road imi pare rau pt tine.puteai contesta procesul verbal la judecatoria tulcea si primeai oricum carnetul inapoi pana la solutionarea cazului.asa iti trebuie daca mergi cu pathfinder :grin: trebuia sa iei jeepul ca precis stateai cuminte. altfel,mersul cu metroul are si el frumusetile lui ca sa zic asa, e reconfortant,mie imi place.mai mergi si pe jos,mai bei o cafea,mai vezi o vulpe, mai cumperi o carte,rozi o prajitura....nasol este insa daca esti obligat sa ajungi la chestii gen troleu,tramvai,etc..... capul sus,trec repede zilele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: "un fleac. m-au ciuruit" si am ramas.... off road Iarta-ma ca-ti spun , dar prima regula pe care am invatat-o (de la altii, desigur) atunci cand am inceput sa merg in Delta , a fost sa ma feresc ca de naiba de politia Tulceana daca am nr. de Bucuresti(IF e acelasi lucru pt. ei). Cand ne vad , politistii parca turbeaza , ulterior m-am convins , asa ca puteai sa faci orice , tot nu scapai usor. :sr Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: "un fleac. m-au ciuruit" si am ramas.... off road Sufar alaturi de tine pe perioada 29 octombrie 2008 - 29 ianuarie 2009. Mi-au luat carnetu si mie in localitatea Pufesti niste politisti haini din Vrancea care stateau la panda cu o solenta civila si m-au luat din spate asa ca m-am judecat, am pierdut si le-am dat permisu pe 3 luni sa se joace ei cu el. Bine ca am avut permisu pe perioada verii sa ma misc unde a vrut ciolanu meu. Hasta la vista! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: "un fleac. m-au ciuruit" si am ramas.... off road Pe mine m-au luat cu 120 km/h in localitate in VALUL LUI TRAIAN,noaptea la ora 02,30...suspandare 90 zile...am dat examen,am depus documentatia si cum nu am alte abateri este probabil sa il vad inapoi pe 04.12.... Din cite stiu daca pe procesul verbal nu a semnat nici un martor care v-a vazut ca ati incalcat linia continua aveti sanse mari sa cistigati... La mine as fi contestat dar au facut totul ca la carte...erau 5 politisti...1 in Logan rosu cu radar....3 intr-o masina cu numere de BG :P si 1 in masina de politie care a venit cu girofarele dupa mine...Au scris pe procesul verbal:seria aparatului radar,numarul certificatului de metrologie,nr ordinului de zi pentru folosirea aparatului radar si pozitia cu numarul casetei in care eram eu filmat.... Nasol fara carnet...mai ales cind ai si multa treaba... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: "un fleac. m-au ciuruit" si am ramas.... off road Nasol mc bun :sr On-off topic Mare grija in jud.Calarasi.Am luat luni un radar intr-un sat pustiu cu 64 / h (am detector insa i-au dat drumul cand ma aflam la ~200m si masina era ascunsa ) ,le-am solicitat (erau doua organe) sa vad inregistrarea iar ei m-au trimis la cinematograf sa vad filme ca la ei nu este cinema :uameni . Vazand astea am inceput sa ne "intepam" finut pana au inceput cu tampenii ca nu este termenul expirarii pe chitanta de la rovigneta,ca treb. sa am asigurarea in original sau daca nu , copia dupa asigurare sa fie legalizata. Au lasat-o balta dupa ce le-am zis ca este abuz si sun la 112. Amenda 2puncte x 54 lei si doua puncte penalizare. Nu am semnat PV -ul si le-am zis sa-l trimita cu posta. P.S Intimpul discutiilor un politist tinea ceva gen telefon mobil discret sub clipboard insa era un reportofon cu care inregistra discutia(mi-au zis chiar ei).Probabil pt tentativa de dare de mita ?? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: "un fleac. m-au ciuruit" si am ramas.... off road Asa este , si Calarasiul este ff periculos , din pct . de vedere al antipatiei fata de alte "etnii". Masinile de politie de la ei , in marea lor majoritate , chiar si civile , au nr. de inmatriculare SPR. Mare atentie la plata amenzii , pastrati cu sfintenie chitantele , nu neglijati acest aspect ,0 ca va treziti cu ele la circa financiara si platiti inca o data , degeaba. Eu am patit-o. In alta ordine de idei , dupa parerea mea , detectoarele de radar sunt utile numai pe drumuri slab circulate , dar o statie este mult mai utila . Ex: cu un detector radar performant , la un drum Buc. - Timisoara , m-au luat 6 radare. Deci efectiv nu te poti feri . Au adus modificari la "mijlocul de masurare"( infractiune sanctionabila cu amenda de la 5000 lei la 20000)prin "implementarea" unui buton tip on/off pe cablurile de la antena radarului !!! Mai multe , altadata. :hi Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: "un fleac. m-au ciuruit" si am ramas.... off road ai scapat ieftin cu 30 de zile ca se da si 90 pt depasire pe linie continua.. orium imi pare rau pt tine :sr acuma priveste partea plina a paharului .. poti sa te apuci de halbere :x legat de ''mica intelegere'' nu prea mai tine..... si eu am ramas pt 90 de zile fara permis pt 109kmph in localitate ... am vrut sa ii inaintez stimabilului 500 de lei noi cu titlul de imprumut nerambursabil dar nu a vrut nici in ruptul capului.... asa ca am pus mana pe carte si am dat examen pt. reducerea sentintei la 30 de zile :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: "un fleac. m-au ciuruit" si am ramas.... off road P.S Intimpul discutiilor un politist tinea ceva gen telefon mobil discret sub clipboard insa era un reportofon cu care inregistra discutia(mi-au zis chiar ei).Probabil pt tentativa de dare de mita ?? iti dai seam cam cat ii durea pe militzieni la buzunarul propriu nenorocitul ala de reportofon???? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: "un fleac. m-au ciuruit" si am ramas.... off road P.S Intimpul discutiilor un politist tinea ceva gen telefon mobil discret sub clipboard insa era un reportofon cu care inregistra discutia(mi-au zis chiar ei).Probabil pt tentativa de dare de mita ?? iti dai seam cam cat ii durea pe militzieni la buzunarul propriu nenorocitul ala de reportofon???? si cat ii bucura terminarea bateriilor forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera Am mutat acest topic aici, la "Discutii Diverse" deoarece e mai mult de scris pe tema asta, si fiecare dintre noi a patit, la randul sau, ceva asemanator ... Putem posta si alte lucruri legate de trafic / politisti / radare, etc., etc. ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera nu este chiar in toipc dar se potriveste .in atasament poi pt garmin,igo,mio,cu camere fixe si alte alea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera Intrebare: Au dreptul sa utilizeze masini fara inscriptionarea clara a insemnelor politiei? Eu stiam ca exista pe undeva un ordin dat de ministrul de interne prin care se interzicea utilizarea masinilor cu radar fara a avea semne distincte ale politiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera Dupa acel comunicat, au mai dat unul prin care justificau lipsa inscrisurilor prin lipsa fondurilor. Stiu ca pare gluma, dar nu e. Sau e, dar au ris doar ei. Atunci, l-am sunat pe un prieten din politie, si cit se poate de serios, i-am spus sa ia legatura cu cineva de sus, si sa-i transmita ca este unu care se ofera sa plateasca din buzunar autocolantele respective pt. jud. Cluj (si chiar eram dispus). Mi-a spus prieteneste sa-mi vad de treaba ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera Mai sunt si alte cazuri ... de genul asta: m-au oprit asta vara pe A2 ...aia de la km 20 ... aveam 252km/h ...dupa spusele lor (eu cred ca aveam in jur de 210-220 ca eram cu piciorul pe frana) Detectorul i-a citit dar nu am mai avut eu timp sa iau masurile necesare ... ..."permisul" ziceau ei ... :rules ... si eu le-am zis: "nu va permit" :F ... negocierile au inceput la 50 RON s-au oprit la 500 RON :ap ... eram dispus sa dau si 500 euro daca era cazu ... "va rugam frumos, sa nu mai mergeti asa tare, ca data viitoare nu va mai iertam" slp au zis ei ..."cine eu? e o intamplare, nici nu stiam ca masina prinde viteza asta, cred ca eram la vale ..." :ha: Alta data m-a oprit un echipaj undeva pe Vacaresti ... o femeie si un barbat ... aveam ceva viteza, dar nu cine stie ce ... avem un buchet de flori in spate pe bancheta ... am coborat direct cu buchetul si l-am dat agentei ...p'aia a bufnit-o rasu si a zis ca am depasit viteza dar pot sa plec ca atentie "ii plac florile" ! :bannana De-a lungul activitatii covrigaresti am intalnit max 10 situatii din care iesit cu brio, fara amenzi, fara puncte, fara permise ... Astfel am ramas imaculat (inca)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera Cea mai tare faza cu politia rutiera a fost cu un sofer al meu care a fost oprit de un echipaj de politie care a vrut sa-l amendeze din nu mai stiu ce motiv. A negociat "supitza" , a achitat-o dupa care a vazut pe bancheta din spate al politistilor un cartus de tigari (probabil provenit din alta supa). Intrucat nu avea tigari le-a cerut politistilor sa-i dea si lui un pachet ... Astia i-au dat pachetul, blocati de indrazneala soferului, la care nebunul le-a zis "banii pe tigari ii opriti voi din spaga" ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera eu,bat in lemn,m-am cam descurcat cu organul de-a lungul vremii si am tot scapat,ptiu,ptiu,ptiu. pe mine nu ma enerveaza organul corupt, ca asta e tara si alta nu este, ci momentele cand trebuie sa para corecti.atunci imi zic Doamne da-mi putere sa nu uit de mine ca il sugrum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera In lunga mea perioada de detinator de permis si conducator de diverse autovehicole (am permis si circul pe soselele patriei si ale strainatatii din 1976). Ma prinde radar in Jud Arges undeva la iesirea din Rm-Valcea spre Pitesti cu vreo 160 in localitate,na zic amu am pus-o,discutii si observ ca un militian avea o masea umflata,sar repede pa el si ii zic: -Ma nene daca iti dau eu un medicament si iti trece si durerea si umflatura ma lasi sa plec cu actele si fara spaga -Da Bun aveam la mine niste pastile de Maalox(antiacid) i dau una,inca una de rezerva si il intreb in minutul 2: -Asa-i ca a mai trecut durerea? El sta putin ,se uita bovin la mine si zice, Da domle intradevar parca sa mai calmat,poti pleca. Placebo sa traiasca. Alta kestie cu un sofer de al meu,la oprit si era cu un cap tractor importat si o semiremorca cu numere galbene (din Germania) expirate. Militianu pa el,dosar penal,spaga cat China ca altfel nu,soferul nu avea prea multi bani la el,certuri,implorari,nimica. A vazut soferul ca militianu avea o icoana pe bordul daciei, sa dus langa el si sa facut ca culege o scama de pe haina lui si a inceput comedia-de'larte, ma duc la vrajitoarea aia cu scama asta si te bozgonesc iti trag toate blestemele din lume pe tine i dau spaga care am vrut sa tio dau tie si toata viata o sa ai necazuri,,ETC,,,ETC,,!!! Instant la nenea Militianu' nu ia mai trebuit nimic,actele inapoi si nu a mai luat nici spaga numai sa nu fie bozgonit. Am ras in toate pozitiile cand mi-a relatat! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera confirm. am facut-o si eu. merge. sau a mers acum cativa ani. am fost calm, mi-am scris numele si am zis ca intai ii aprind 7 lumanari la morti si dupa ma duc cu ceara topita la vrajitoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera Fiind primul post, mai intai de toate salutatri tuturor! De prin anii '90 de cand am permis si eu am patit-o de destule ori cu stimabilii, am "rezolvat-o" de destule ori cu ei, dar trebuie sa recunosc ca nu mi-ar fi dat prin cap faza cu amenintatul cu vrajitoria! E super bestiala ideea! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera si eu am fost pieton in septembrie.m-am saturat de moped si de offroad!la o trecere de pietoni in sibiu a fost un accident mortal,era antena 1 si filma.eu am picat ca fraierul,calca unul linia de pe trotuarul opu(drumul era cu 4 benzi,2 pe sens),si mi-a luat carnetul.m-am dus sa vorbesc cu el,am vrut sa-i dau 200 de euro,desi nu eram vinovat cu nimic,ca nu era pietonul pe sensul meu de mers,da eram disperat dupa carnet!.nu a vrut sa-i ia.mi-a zis ca o rezolvam fara probleme,dar nu se poate ca se filmeaza.sa ma duc la masina si sa ma uit diseara la antene 1 la stir,sa ma vad acolo.mi-a zis ca trebuia sa ia un carnet rapid,sa se dea la stiri,ca aia de Antena 1 tre sa plece.dar mi-a zis ca nu e nici o problema,sa ma duc sa fac contestatie ca o sa mi-l dea inapoi.am fost odata si nu ere program,apoi am fost plecat din tara,si,uite asa,am stat 1 luna pe dreapta c-am picat ca FRAIERU!tu-le muma-n c..! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera ATENTIE ! Multe radare fixe (pe stalpi) intre Rm.Valcea si Sibiu.Functioneaza ! "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera Sfatul meu: daca o muscati cu Politia romana, si tot ce e posibil (si eu o musc tot la cateva luni, dar numa cu viteza bat-o vina) si vreti sa contestati procesele verbale, sa le spuneti avocatilor vostrii sa caste ochii si la solutia data de CEDO in cauza Anghel c/a Romania. Va poate ajuta. Ar mai fi niste cauze, dar nu imi fin in monte acum. Procesele verbale sunt de contestat doar cand nu sunt incheiate cum trebuie si atunci cand exista martori care sa vrea sa dea declaratie in instanta. Atunci aveti sanse. Acuma, mai depinde si de omul in negru de dupa bara. Daca are chef sa citeasca, sau se gandeste la pensie sau la cum i-o tras-o la nustiu care pitipoanca. Asta e romanica noastra si, inca traim in ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera Le verific azi radarele ca plec la Deva.. De ele mai anuntasem. E am avut doar cateva contre cu politia. Parcare neregulamentara.. la servici, dar asta dpa ce au montat ei un semn nou. Neacordare prioritate pietoni.. vrajeala, dar stia si el si numai amenda, fara carnet. Plus... depasirea liniei continue, coborare dealul negru. DEpasire de nevoie, ca cel din fata mergea incet si fara stop pe frana. Am scapat fata avertisment, amenda alea alea.Vorba buna si serviciul.. si "nu o sa mai fac" Si daca vroia bani nu aveam sa-i dau.. doar 10.00 lei vechi in buzunar. In rest opriri rare au mai fost.. de control.... si poate-poate. Oricum vorba buna ajuta in cele mai multe cazuri. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: "un fleac, m-au ciuruit" - Intamplari cu Politia Rutiera Daca mergi la Deva, vezi sa fi atent dupa Sibiu: la Cristian au o masina in trafic care te ia din mers si imediat te trag pe margine (cei de la echipajul fix). Dupa Sacele cum vi inspre deva, satu undeva pe camp pe un drum de pamant cu un Logan sau solenta de culoare rosie. O gramada o musca acolo. Oamenii o calca pt ca e drumu bun, drept, si numa ce au trecut de tampenia aia de radar cu laser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate