Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Primul 4x4,prima niva

ursu4x4

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Farurile impreuna cu semnalizarile au costat aproximativ 700 lei si le-am cumparat de pe aliexpress.

Am inaltat masina aproximativ 3cm doar din tampoane de cauciuc ce vin deasupra arcurilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi i-am pus gume noi, 175/80/r16 kama232 luate de la un rus ce vinde doar cauciucuri kama. S-a mai inaltat un pic, crampoanele au 12mm (fata de vechile gume de 6-7mm e aproape dublu), un pic instabila (poate doar in capul meu, dar parca are ruliu mare)

10 cm nu e o inaltare mare, se cumpara o punte de jimny, se muta suporti de arcuri, se fac alte prinderi la tiranti si pui telescoape +5,+10 cm arcuri +5,+10 depinde cat vrei s-o inalti. Pe spate arcuri +5,10cm, telescoape +5,10 cm si modifici bara ce tine puntea, o tai si bagi surub cu filent pentru reglaj. In principiu cam asta e treaba, apoi daca vrei ceva mai complicat, poti face tiranti reglabili (surub cu filet) si poti duce puntile fata/spate , poti modifica rapoartele din grupuri, poti s-o latesti cu distantiere...si poti pune gume de 31,33,35, simex, trepador, etc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare