matteo_tgv Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Salutare, are cineva idee daca avem in tara vreun atelier care confectioneaza rezervoare suplimentare pentru masini? Am un LC95 pe benzina (VZJ95) si as vrea sa renunt la rezervorul de sub portbagaj (ca sa bag acolo o butelie toroidala pt. GPL) si sa-i fac un rezervor in sasiu, pe lateral (cum e la LC120), pentru benzina. Din pacate, cel de LC120 e prea lung, am probat, la fel si cel de Hilux. Am mai probat de Pajero Sport si e prea gros, coboara prea mult garda masinii. Ce e interesant este ca sasiul chiar are punctele de prindere pentru un rezervor acolo. M-am interesat si este vorba de rezervoare suplimentare pentru masini care lucreaza in zone unde nu sunt posibilitati de alimentare. Am tot cautat un rezervor din acela si nu gasesc nicaieri. Asadar, solutia este sa confectionez eu unul undeva. As vrea o solutie cap-coada, adica sa mi-l faca, sa mi-l monteze, sa mi-l lege la pompa de carburat si la indicatorul de nivel de la bord. Buget este. Stiti vreun atelier care poate face asa ceva? A mai facut cineva asa ceva? Astept vesti cu mare interes. Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexxm Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Re: Confectionare rezervor suplimentar (in sasiu) pentru Toyota LC95? Salut suna-l pe Gabi: 0766 290 199. Are un 4runner de america cu rezervorul pe o laterala. A zis ca se potriveste. Succes Alex Toyota FJ40 1979 "in reconstructie" Toyota Land Cruiser BJ73 1990 (VM) Chevrolet Suburban 1988 6.2 diesel 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat August 15, 2018 Autor Partajează Postat August 15, 2018 (editat) Re: Confectionare rezervor suplimentar (in sasiu) pentru Toyota LC95? Salut, multumesc de info! L-am sunat. Omul vrea 2000 lei, mi se pare cam mult chiar daca include si manopera. Un rezervor de plastic de LC120, ca si nou, costa 100 Euro, la fel si cel de Hilux de plastic (nu vorbesc din auzite ci din experienta, am fost la un dezmembrator din Ploiesti care are toate masinile astea si am probat pe masina dar ori erau prea lungi, ori erau prea groase). Alea de tabla de LC90, Mitsu Pajero si nu mai stiu ce, le dadea cu 70-80 Euro. In fine, daca nu gasesc solutie mai convenabila, o sa apelez la el, desigur. Noa, asta fuse pret de Bucuresti. Astept si provincia :) Bafta, Matteo Editat August 15, 2018 de matteo_tgv Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Re: Confectionare rezervor suplimentar (in sasiu) pentru Toyota LC95? O sa ai ceva de asteptat....Gabi stie bine ce vinde, stie ca nu se gaseste, dar , mai ales, vinde lucruri bune ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat August 15, 2018 Autor Partajează Postat August 15, 2018 (editat) Re: Confectionare rezervor suplimentar (in sasiu) pentru Toyota LC95? Nu te contrazic dar, cand un mare doctor iti spune ca ai ceva grav, mai ceri si alte opinii :) Nu e o problema sa platesc banii astia, chiar nu e, financiar vorbind. Dar, cel putin asa, ca un prag psihologic pentru atata lucru, mi se pare cam mult, cam dublu, mai precis. Deci, trebuie sa ma lamuresc daca am dreptate eu sau daca are el. Si ma voi lamuri repede si voi actiona in consecinta, in oricare varianta :) Cum ziceam, astea sunt preturi de Bucuresti. Stai sa vedem daca se gaseste acelasi lucru si la pret de provincie :) Am in zona, de exemplu, un meserias foarte bun si istet foc, tanar si cu pofta de viata, deci cu cheltuielile de rigoare dar nu lucreaza in Bucuresti ci langa Targoviste, are si niste ani buni de UK, acolo intretinea utilaje mari, deci stie ce inseamna tarife mari insa lucreaza aici la preturile care sunt firesti aici. Mi-a schimbat la masina asta toata fatza si cate ceva pe spate, toate fluidele, distributia si mi-a mai facut cateva chestii mici pe la ea. Ia ghici cat am platit? Iti spun eu: 800 lei pe toata manopera asta, masina a stat pe rampa 3 zile (in care, deci, nu a putut folosi rampa si pentru alte masini), cele mai multe piese de pe masina erau alea din fabrica, au iesit afara doar cu cazne tare mari (mai ales bucsaraia de la brate, o Doamne!). In Bucuresti poate plateam minim 2000 lei pe toata chestia asta. Un element de caroserie (aripa, usa etc.) se repara+vopseste aici cu 200-250 lei, pret care include si materialele, si iese la fel de bine ca in Bucuresti, uneori mai bine. Cat costa asta in Bucuresti? Triplu sau de 5 ori sau cat? Eu sunt provincial si nu am cum sa nu fac comparatii. Castig banii cinstit, nu fur si nici nu am contracte cu statul si, chiar daca venitul meu provincial poate fi considerat a fi extrem de bun chiar si in Bucuresti, ma raportez la mediul in care traiesc eu. Cand aud de preturi din astea pentru lucruri din astea, pur si simplu am impresia ca unora le-au luat banii mintile si ca lacomia din Roma antica s-a reintrupat in Bucuresti. Sau ca cineva face misto de mine. Intelegi? Repet, daca nu gasesc aceeasi solutie la un pret mai omenos, voi apela la Gabi, daca va mai vrea sa ma serveasca dupa ce, probabil, cineva ii va indica aceasta postare :D Pana atunci, insa, raman in pronuntare pe aceasta exceptie :) Editat August 15, 2018 de matteo_tgv Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexxm Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Re: Confectionare rezervor suplimentar (in sasiu) pentru Toyota LC95? Salut, Nu pot sa comentez pretul, ca nu cunosc. Personal am luat doua țepe cu Ploiestiul, deci nu vreau sa aud de el. Stiu ca preturile sunt un pic mai mici in provincie, dar este un întreg lant de preturi mai mici: chiria mai mica, salarii mai mici, fiscalitate uneori mai redusă. Pe de altă parte, mai contează si daca vrei sa fie totul original in montaj (cele, șuruburi, cabluri fara improvizație, etc. La Toyota, din experienta zic, te omoară manopera. Plus ca niciodata nu poti sa fii sigur ca termini in timpul estimat o lucrare. Oriunde te duci, având în vedere că e masina ta , sa pui accentul pe calitate, si nu o sa ai probleme. Success Asteptam poze cu rezultatul final. Alex Toyota FJ40 1979 "in reconstructie" Toyota Land Cruiser BJ73 1990 (VM) Chevrolet Suburban 1988 6.2 diesel 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat August 16, 2018 Autor Partajează Postat August 16, 2018 Re: Confectionare rezervor suplimentar (in sasiu) pentru Toyota LC95? Salut, tepe poti lua oriunde, ce-i drept. Da, cert, mereu am pus accent pe calitate. De aceea, daca nu gasesc semnificativ mai convenabil si la calitate similara, voi apela la Gabi. Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat August 27, 2019 Partajează Postat August 27, 2019 Salut. Postarea e veche, nu stiu daca mai conteaza observatia mea dar totusi.. Daca dezmembraciul din Ploiesti se numeste Artimescu, ai mare grija. Sunt multi tepuiti, inclusiv paici pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate