Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme Pinin

Big.Ursu

Postări Recomandate

Salutare!

Am un prieten cu un Pinin, 1.8 cu cutie SuperSelect. De cand a luat masina de cativa ani, becul de dif. central ii tot palpaie, dar masina a mers fara probleme. Acum, a luat o pauza de 2 saptamani si are urmatoarele probleme:

1. In 2WD masina merge foarte bine. Cand cupleaza 4WD, apare un tremurat foarte accentuat, in special in plaja de turatii de 1.200 -1.300. Dupa aia, se mai inmoaie putin.

2. Din cand in cand, fie ca e in 2WD fie ca e in 4WD, din dreapta fata se aude in trosnit/clentanit. L-am asociat cu planetara.

Eu l-am sfatuit sa verifice planetara, mecanismul roata-libera (desi nu stiu cum vine la Pajero, e diferit fata de Patrol) si daca are tampoane la cutia de viteze sa le verifice daca-s in regula. In plus, sa verifice si solenoizii care asigura cuplarea puntii fata (sper ca m-am exprimat corect).

Alte sugestii ?

Azi s-ar duce cu masina la un mecanic si ar vrea sa stie ce sa-l mai puna sa verifice. Multumesc anticipat in numele prietenului.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare