Sensei Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Numele meu este Bogdan, am 35 de ani si sunt din Bucuresti. Casatorit, doi copii. Sunt nou in domeniu, asa ca o sa trebuiasca sa cam aveti rabdare cu mine. Posed de vreo 4 luni o Toyota FJ Cruiser. Am mai avut SUV-uri, dar asta este prima mea masina cu care pot sa ies fara grija de pe asfalt. Sunt realmente incantat de ea si sper ca la primavara sa ii fac cadou un lift-kit de 6", roti, bare, troliu si tot ce i s-ar mai potrivi (aici probabil o sa ne consultam impreuna). Acum ma retrag sa incerc sa citesc acest forum, am mult de recuperat. Va salut pe toti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! moaaaama ce masina ai.... f faina bine ai venit forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Salut bikere :hi Bine ai venit prin noroaie ! Ce s-a intamplat cu ride4fun ( la forum ma refer ) ? Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Bine ai venit si felicitari pentru achizitie! :W :bravo :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Bine v-am gasit pe toti! Multumesc pentru primire. Salut bikere :hi Bine ai venit prin noroaie ! Ce s-a intamplat cu ride4fun ( la forum ma refer ) ? Eh, poveste lunga. Pe scurt, asa patesti cand te bazezi pe femei. Acum muncim sa-l refacem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Salutare si bun venit pe forum ! Ai o masina foarte buna si pe care, cu putina pregatire, o poti baga peste tot fara grija ... felicitari ! O masina ca a ta mai are, la noi pe forum, userul AT 5.9 [ Adrian Tudorache ] ... contacteaza-l ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Bine ai venit ! Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! welcome! esti biker? Ce motocicleta ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Sorry, motoreta nu-i de coclau, pe doua roti nu m-am dat decat pe asfalt. BMW K1200R, zis Balaurul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Sorry, motoreta nu-i de coclau. stai linistit. nimeni nu-i perfect :grin: :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! :W in :cl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Bine ai venit Sensei Konichi wa Sa stii ca atunci cand am sa ma fac eu mare.....o sa-mi iau o masina ca a ta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Bine ai venit!!!Frumos utilajul,sa-l stapanesti sanatos!! :1 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Frumusica masina .Ne dai ceva detalii despre motor , performante... 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Sensei va saluta! Bine ai venit. Frumoasa masina. :W :hi "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Sensei va saluta! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Sensei va saluta! Frumusica masina .Ne dai ceva detalii despre motor , performante... Am facut topic nou: viewtopic.php?f=5&t=4850 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Sensei va saluta! bine ai venit !!! :cl felicitari pentru utilaj !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vero Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Sensei va saluta! Bine v-am gasit pe toti! Multumesc pentru primire. Salut bikere :hi Bine ai venit prin noroaie ! Ce s-a intamplat cu ride4fun ( la forum ma refer ) ? Eh, poveste lunga. Pe scurt, asa patesti cand te bazezi pe femei. Acum muncim sa-l refacem. De Lascarica vorbesti ? Bine te-am gasit si aici Bogdane. Fug sa imi fac si eu prezentarea imediat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Sensei va saluta! bine ai venit!!! de masina ce sa zic? :1 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Sensei va saluta! Multumesc inca o data. De Lascarica vorbesti ? Bine te-am gasit si aici Bogdane. Fug sa imi fac si eu prezentarea imediat Bre, vezi ce glumite bagi, pe-aici lumea nu ne cunoaste si ar putea crede ca ne dusmanim. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Sensei va saluta! Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate