Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sensei va saluta!

Sensei

Postări Recomandate

Numele meu este Bogdan, am 35 de ani si sunt din Bucuresti. Casatorit, doi copii. Sunt nou in domeniu, asa ca o sa trebuiasca sa cam aveti rabdare cu mine.

Posed de vreo 4 luni o Toyota FJ Cruiser. Am mai avut SUV-uri, dar asta este prima mea masina cu care pot sa ies fara grija de pe asfalt. Sunt realmente incantat de ea si sper ca la primavara sa ii fac cadou un lift-kit de 6", roti, bare, troliu si tot ce i s-ar mai potrivi (aici probabil o sa ne consultam impreuna).

Acum ma retrag sa incerc sa citesc acest forum, am mult de recuperat.

Va salut pe toti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sensei va saluta!

moaaaama ce masina ai....

f faina

bine ai venit

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Bine v-am gasit pe toti! Multumesc pentru primire.

Salut bikere :hi Bine ai venit prin noroaie ! Ce s-a intamplat cu ride4fun ( la forum ma refer ) ?

Eh, poveste lunga. Pe scurt, asa patesti cand te bazezi pe femei. Acum muncim sa-l refacem.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Salutare si bun venit pe forum !

Ai o masina foarte buna si pe care, cu putina pregatire, o poti baga peste tot fara grija ... felicitari !

O masina ca a ta mai are, la noi pe forum, userul AT 5.9 [ Adrian Tudorache ] ... contacteaza-l !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Vero

Bine v-am gasit pe toti! Multumesc pentru primire.

Salut bikere :hi Bine ai venit prin noroaie ! Ce s-a intamplat cu ride4fun ( la forum ma refer ) ?

Eh, poveste lunga. Pe scurt, asa patesti cand te bazezi pe femei. Acum muncim sa-l refacem.

De Lascarica vorbesti ? Bine te-am gasit si aici Bogdane. Fug sa imi fac si eu prezentarea imediat

Link spre comentariu

Multumesc inca o data.

De Lascarica vorbesti ? Bine te-am gasit si aici Bogdane. Fug sa imi fac si eu prezentarea imediat

Bre, vezi ce glumite bagi, pe-aici lumea nu ne cunoaste si ar putea crede ca ne dusmanim. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare