whitey Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 (editat) Salut, Caut ceva de soft 2 adulti +1 copil pentru mers la munte pe forestiere. Suntem indragostiti de natura ca o multa parte parte din oamenii de aici. Am alta masina pentru uz curent. Am facut recent un drum cu un Duster pe traseul Slon-Tabla Butii-Pasul Boncuta-Vama Buzaului si masina s-a descurcat onorabil. As vrea o masina cel putin la fel de capabila care sa se incadreze in: - buget : pana in 5000-5500E - benzina de preferat pana in 2.6l - nu foarte mare, suntem invatati si cu bagaj putin - reductor - un compromis decent intre asfalt si offroad, mai degraba spre off inclin Ma uit momentan in zona asta : Pajero/Pinin (in 2 usi), Grand Vitara , Terios/Feroza (sunt totusi mai exotice si nu stiu cum e cu piesele) Va dau niste exemple cu ce am gasit : https://www.olx.ro/oferta/mitsubishi-IDbvOWG.html https://www.olx.ro/oferta/mitsubishi-pajero-pinin-2-0-gdi-IDbuAY3.htmlhttp https://www.olx.ro/oferta/mitsubishi-pajero-pinin-2-0-gdi-2004-rar-efectuat-IDbpflE.html https://www.olx.ro/oferta/suzuki-grand-vitara-off-road-IDbwbKi.html LE: am editat linkurile, ca nu directionau bine. Multumesc. Editat Septembrie 10, 2018 de whitey Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Ramai la Duster ! :h5 Pentru alte pareri, multe si diverse, da o Cautare avansata dupa cuvantul "achizitie", doar in titluri... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whitey Postat Septembrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Multumesc, am citit multe topicuri aici in ultima saptamana si incerc sa primesc mai mult feedback. Legat de Duster, este alegerea buna dar primele preturi incep de la 6000E si probabil sa iei ceva decent inseamna 8000E. Vorbesc de 1.5 DCI 4x4 evident. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut sportage Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Salut Pentru a te bucura de pasiunea ta si pentru a ti ramane si bani pentru eventuale up gradeuri la atelaj sau de combustibil pentru urmatori ani, eu am la vanzare atelajul din link: https://www.olx.ro/oferta/kia-sportage-similar-vitara-IDb9Yj7.html. Pentru colegi de pe forum pretul este de 2500 euro. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2018 Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Multumesc, am citit multe topicuri aici in ultima saptamana si incerc sa primesc mai mult feedback. Legat de Duster, este alegerea buna dar primele preturi incep de la 6000E si probabil sa iei ceva decent inseamna 8000E. Vorbesc de 1.5 DCI 4x4 evident. Tu vrei sa mai bagi bani in masina dupa ce o iei sau vrei sa te bucuri de ea din plin toamna asta....? Masinile strainesti, cateodata, mai ascund surprize care au "bunul" obicei sa iasa la iveala cand ti-e lumea mai draga.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whitey Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Nu ma grabesc sa iau orice masina, inteleg perfect ce spui. Dar pot avea probleme si la Duster(chiar daca 1.5dci e foarte fiabil), in plus, depaseste bugetul semnificativ. Uite, Pininul asta s-a dat foarte repede, in mai putin de o zi. Tind sa cred ca cine l-a vazut l-a luat pe loc https://www.olx.ro/oferta/mitsubishi-pajero-pinin-jimny-vitara-automaticvopsea-originala-IDbxxzR.html Pun si imaginea in care n-o sa mai fie disponibil anuntul pe olx: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Da, poate ca era o masina buna, dar....nu pentru tine ! :wink: Te-ai urcat vreodata intr-un Pinin cu doua usi ca sa vezi cat este de mic spatiul interior si portbagajul...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whitey Postat Septembrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Guilty ! :wink: Trebuie sa probez mai multe, sa imi dau seama ce si cum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vladj Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Salut. Sunt offtopic, dar... nu te intereseaza un Jeep Grand Cherokee 2004 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whitey Postat Octombrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Salut. Nu e chiar ce caut eu (benzina, ceva mai mica si nici in buget nu se incadreaza). Multumesc si spor la vanzare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Mai strange niste bani si ia un Duster, este exact ce ai nevoie. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Duster 100%, mai ales ca ai probat si ai fost multumit. Nu vand Duster, n-am actiuni la Dacia-HandelRO ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Colegule care cauti masina , vezi ca banii se fac greu si se duc usor. Eu zic sa nu cumperi masinica frantuzeasca ci sa mergi pe o solutie Japan . La bugetul tau eu as opta pentru o masina adevarata , cu sasiu , reductor si fiabilitate. Din avion vad doua solutii posibile ( poate mai sunt si altele) Nissan Terrano R20 sau Mitsu Pajero MK2 . De ce asa ceva si nu puscatoare Duster ? am sa iti dau mai muuuulte motive. 1. Sunt mai ieftine la achizitie 2. Pline dezmembrarile de ele si gasestj orice piesa la preturi mici 3. La Terrano si piesele noj ,uneori chiar Nissan sunt ieftine 4. In caz de traseu mai greu ai masina sub tine nu petarda :ha: 5. Sunt masini mult mai mari si mai spatioase 6. Pot fi preparate si pentru offroad mai serios 7. Sunt mai grele , deci ma gandesc ca si in caz de impact reactioneaza mai bine 8. Japan vs Franta , daca sunt servisate corect si sunt intretinute , comparatia e de tot rasul 9. Poti baga roti mari cu modificari minime : Terrano duce 31 stoc , iar Pajero cu interventie minima 33 ( toate astea fara chituri de inaltare ) 10. Prezenta sasiului faciliteaza o montare corecta si sigura a troliului Etc ... nu mai am timp sa iti scriu chiar tot ce cred 1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rasebo Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Sunt cam in aceeasi situatie cu Whitey, sper sa nu-l deranjeze ca intervin pe topicul lui. In afara de toate celelalte optiuni prezentate aici, ce parere aveti despre Suzuki Grand Vitara pana in 2005, 3 portiere, benzina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
c9h13 Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Rasebo, peste Duster! Sincer as prefera un grand vitara dupa 2005 in 3 usi ... "DIf lock tot ce vrei pe ea..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whitey Postat Octombrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Mai e un aspect de care trebuie tinut cont, viitoarea taxa de mediu care o sa apara de la 1 ianuarie. Parerea mea e ca sa fie destul de rau pentru tot ce inseamna masini de la Euro3 in jos (probabil si mai rau pentru diesel). Si ajungem la vorba multor oameni de aici ca masina probabil o sa reprezinte 25% din investitie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
c9h13 Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Mai e un aspect de care trebuie tinut cont, viitoarea taxa de mediu care o sa apara de la 1 ianuarie. Parerea mea e ca sa fie destul de rau pentru tot ce inseamna masini de la Euro3 in jos (probabil si mai rau pentru diesel). Si ajungem la vorba multor oameni de aici ca masina probabil o sa reprezinte 25% din investitie :) Aoleu, Traiasca Bulgari :ha::ha::ha: Ai nostrii ne omoara cu TAXELE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rasebo Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Mda, cat timp nu o sa interzica treaba cu masinile inmatriculate in BG. Aveau deja de gand inca de anul trecut sa faca ceva in privinta asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Mda, cat timp nu o sa interzica treaba cu masinile inmatriculate in BG. Aveau deja de gand inca de anul trecut sa faca ceva in privinta asta. Nu au cum sa interzica asta atata timp cat ambele state sunt membre UE. Indiferent de formula gasita, gen "rezident in BG", "pe firma" ...o formula va exista intotdeauna. Zvonurile insa nu se vor opri niciodata ...mereu ...vor exista ...ptr aia care cred in ele. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bahnasimona Postat Noiembrie 1, 2018 Partajează Postat Noiembrie 1, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? iti recomand dacia duster clar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? iti recomand dacia duster clar Vino cu argumente clare si obiective ,nu cu prostii si praf in ochi. De ce ii recomanzi asa clar ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rasebo Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Multzam fain pentru sfaturi - voi lua in calcul si una de dupa 2005. Avand in vedere drumurile pe care ma bag cu mobra, nu exclud ca, dupa ce ma obisnuiesc cu ea, sa vreau sa o inalt si sa o incalt si cu alte cauciucuri. Ce optiuni as avea pentru cea de dupa 2005, avand in vedere ca are cadrul integrat in caroserie (nu am gasit nimic pe forum, dar nu exclud sa nu fi cautat eu bine, asa ca as fi recunoscator daca aveti ceva link-uri ca ma descurc cu cititul daca e)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 (editat) Re: Ce masina e potrivita pentru mine ? Vino cu argumente clare si obiective ,nu cu prostii si praf in ochi. De ce ii recomanzi asa clar ? Care e masina care iti este potrivita? Aia PE care ti-o permiti si aia in care te simti cel mai bine ... :grin: Editat Noiembrie 3, 2018 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate