Sensei Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Cu FJ Cruiser Toyota a reluat linia traditionala a masinilor dedicate off-road inceputa in 1960 cu FJ40. Prin crearea acestei masini simple s-a urmarit acapararea unui segment de clienti petru care actualele Land Cruisere sunt inaccesibile (in special tineri pana in 35 de ani). Designul retro este de asemenea inspirat tot de la primele modele FJ40. Masina este fabricata in Japonia si destinata exclusiv pietei americane. Pe a mea am gasit-o in Florida, unde a costat 28.000 dolari. Date tehnice Motor 4.0-liter DOHC 24-valve SFI VVT-i V6 239 CP @ 5200 rpm; 377 Nm @ 3700 rpm Consum (urban/extraurban): 14,7/11,8 l/100 km Transmisie 4x4 Cutie de viteze automatica, 5 trepte Diferential spate blocabil Dimensiuni Inaltime: 1,83 m Latime: 1,90 m Lungime: 4,67 m Distanta intre axe: 2,69 m Capacitate rezervor: 72 litri Masa la gol: 1.948 kg Masa maxima: 2.526 kg Masa maxima tractata: 2.268 kg Sisteme de securitate Airgaburi frontale, laterale (in scaune) si cortina ABS VSC – Vehicle Stability Control TRAC – Traction Control A-TRAC – Active TRAC Dotari suplimentare Roof rack Trepte Pachet Convenience Inchidere centralizata Cruise control Oglinzi electrice cu lumini de pozitie integrate Geamuri spate fumurii Stergator luneta Senzori de parcare DRL (Daytime Running Lights) Pachet Off-Road Cauciucuri BF Goodrich Rugged Trail P265/75R16 Jante de aliaj off-road cu 5 spite Amortizoare off-road Bilstein Filtru de aer Cyclone Diferential spate blocabil (impreuna cu A-TRAC) Display multi-informatii (inclinometru, termometru, busola) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Foarte tare masina, am vazut si eu cateva prin Bucuresti. Merge bine pe teren? Oare de ce e numai pentru piata americana? 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 merge f bine in teren. baga un ochi pe youtube. eu am vazut una performand cu slick-uri si m-a impresionat. si motorul ala de 4 l e super silentios. Misto de tot masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Merge bine pe teren? Merge bine, chiar si la cat ma pricep eu pe off-road. Cateva filmulete de pe vremea cand ma auto-convingeam sa o iau. :grin: dLdeO9E0ois 9Mxp0d7Zvrg OTYNATMOprU Editat August 31, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Partea mecanica este foarte asemanatoare cu LC120. Imi pare rau ca nu au pus punte rigida in fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Se comercializeaza si in Golf.Le-am vazut in Dubai la pret super bun.Au si model cu hard top. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 S-o stapanesti sanatos! :grin: Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Maverick Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 La cat te-a ajuns masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 S-o stapanesti sanatos, verde la semafoare si putini tampiti in fata ta! P.S. am tot dat cu google si nu am gasit masina asta cu motorizare diesel. nu se fac si diesel ? Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 P.S. am tot dat cu google si nu am gasit masina asta cu motorizare diesel. nu se fac si diesel ? Nu. Este destinata doar pietei americane, care nu prea indrageste dieselul ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Masina arata deosebit si liniile de design o fac inconfundabila.Din filmulete arata ca se descurca bine in off-road. Sa o stapiniti cu placere :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 pacat ca nu are si un motor diesel.cred ca-i conceput special pt piata americana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Sensei , iarta-mi indiscretia , tii masina pe langa parcul Carol ? Este una identica prin zona . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 E un FJ......ca urmare.......de cand mama ei a facut-o.........FJ-ul a fost benzinara. Si pe mine m-ar fi tentat una diesel.........dar atunci nu mai era FJ Cruiser 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 da,era BJ sau LJ Cruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Va multumesc pentru urari. Intradevar masina este destinata exclusiv pietei americane si singura motorizare disponibila e asta de 4.0 litri, benzina. Costul final inca nu-l stiu, mai trebuie sa platesc TPI-ul. Pana acum situatia sta cam asa: 18.072 Euro masina in America (echivalentul a 28.000 USD) 1.807 Euro taxa vamala 323 Euro - diverse comisioane in Bremerhaven 3.000 Euro - transport (aproximativ) 1.500 Euro - comision pentru firma care s-a ocupat de tot 200 Euro - "comision" la RAR pentru intocmire CIV (in Bucuresti m-au respins deoarece masina nu are "reglaj al farurilor din habitaclu" :P, asa ca l-am facut in alta parte) ---------------------------------------------------------------- TOTAL: 24.702 Euro @Clauho: Aia este. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Mi se pare cam scump transportul.Eu am adus doua masini din USA si la nici una nu a fost mai mult de 800 $ transportul pana la Bremerhaven.Iar de acolo pana la noi ( in Zalau ) nu-ti ia nimeni mai mult de 600Euro! P.S.Daca aduci masina in container platesti intr-adevar handling vreo 300 dar daca o aduci pe puntea vaporului platesti doar vreo 85 euro ! Daca mai ai de adus masini din USA pot sa-ti dau niste sfaturi, adrese , telefoane si faci o economie de 1500 Euro ( comisionul care l-ai platit la firma respectiva ) 1 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Mi se pare cam scump transportul.Eu am adus doua masini din USA si la nici una nu a fost mai mult de 800 $ transportul pana la Bremerhaven.Iar de acolo pana la noi ( in Zalau ) nu-ti ia nimeni mai mult de 600Euro! P.S.Daca aduci masina in container platesti intr-adevar handling vreo 300 dar daca o aduci pe puntea vaporului platesti doar vreo 85 euro ! Daca mai ai de adus masini din USA pot sa-ti dau niste sfaturi, adrese , telefoane si faci o economie de 1500 Euro ( comisionul care l-ai platit la firma respectiva ) Nu stii un pont din Anglia,am un Mitsubishi pajero scurt in nord de Manchester(45 Mile) de adus in Romanica. Fac o cinste mare. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Nu ma pricep deloc la GB dar ma interesez si te tin la curent. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 OK da scrie-mi in PM sa nu stricam topicurile. Multam fain Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Mi se pare cam scump transportul. Stiu, ai dreptate, dar asta a mea a fost mai "speciala". :grin: A fost adusa initial din Florida in New York, apoi din Germania am adus-o acasa pe roti. N-am facut inca socotelile finale dar cam pe-acolo trebuie sa fie. Multumesc de informatii, daca imi ies 6 numere la Loto o sa le folosesc pentru o Sequoia. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ngru Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 ce norma ti-au incadrat-o la RAR, euro cat? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Euro 4. Si nu i-au mai facut testul ala cu gramele de carbon la 100 km, costa testul mai mult decat diferenta de plata la TPI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ngru Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 E o si 4. sa inteleg ca aveai sanse sa fie euro 5? sau? la ce bun testul daca nu? intreb ca ma bate si pe mine gandul la una noua din state.... deceva vreme ma dau pe toyota.com multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Toyota FJ Cruiser 2008 Nu erau sanse de Euro 5, motorul este clar Euro 4. Daca faceam testul ala aflam cate grame de dioxid de carbon sunt emanate la 100 de km. Atunci tanti de la ANAF introducea valoarea in tabelul ei si imi zicea cat e de plata TPI-ul. Daca nu duci testul iti pune valoarea maxima, care e de cateva sute de euro, nu stiu exact. Omul de la RAR mi-a zis ca e mai bine sa o las asa, ca m-ar fi costat mai mult testul decat diferenta platita la TPI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate