Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BMW X5 E53 3.0d

teodorescu.florin

Postări Recomandate

Inainte de toate, nu uita sa treci pe la regulament, citesti frumos acolo regulile casei, https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/forum-club4x4/regulamentul-forumului/36527-regulile-casei , te prezinti frumos si educat asa cum se cuvine cand intri intr-o casa, si apoi discutam despre cum ne-am putea aduce un aport pozitiv asupra intrebarii puse de tine.

Acum, sincer as fi dorit sa iti raspund in continuare tot la misto (in acelasi fel in care tu ai intrat pe topicul meu fara sa iti pese de nimic), dar tinand cont ca esti intr-o dilema, am renuntat la idee. Inainte de toate am cateva intrebari la care ar fi ok daca mi-ai raspunde:

1. ce piesa este in poza atasata de tine? Sincer, mie mi se pare ca este o parte dintr-un compresor de aer, asa cum este la puntea spate la BMW E53, doar ca la mine este rotund (nu sunt mecanic, deci nu am de unde sa stiu ce piesa ai tu acolo)

2. tu inainte sa postezi, ai citit macar titlul topicului inceput de mine si care este directia discutiei?

3. ai incercat pe alte forumuri (forum BMW, forum de mecanica, etc) sa formulezi o intrebare referitoare la dilema ta? Aici este un forum dedicat preponderent masinilor 4x4, offroad si alte subiecte legate de masini 4x4 si/sau offroad, pareri si idei de achizitii/modificari, etc.

Acum, daca tot am deschis subiectul tau pe thread-ul meu, te rog fii mai explicit si lamureste-ma ce piesa de la al tau E53 din semnatura este, si poate te pot ajuta.

Editat de teodorescu.florin

Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti.

“Tudor Arghezi, citat despre respect”

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum adica 6/12?toate sunt la fel?

Da, toate's la fel.

Verifica clipul de mai jos ca sa vezi ca toate's la fel.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare