Floriin Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Salutari, A inceput sa imi apara pete de antigel pe jos, si am descoperit ca imi curge pe la "fuel cooler". Problema este cunoscuta: http://www.discovery2.co.uk/fuelcooler.html, deasemenea exista pe ebay si garnituri de reparatie. Inconvenientul este ca ar veni in 2-5 saptamani, iar eu vreau sa o am gata mai repede. Aveti idee unde gasesc o-ring-uri cu diametrul interior de 47mm si grosime 3,5mm? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Re: Unde gasesc O-ring-uri 47mm http://www.flupec.ro/produse/garnituri/etansari-statice/o-ring Poate ajuta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Re: Unde gasesc O-ring-uri 47mm Sunt convins ca orice magazin de profil ti le aduce de pe o zi pe la daca nu are pe stoc.... de pe ebay daca e din Anglia ajunge intr-o saptamana si trebuie sa fie exact 47.22 x 3.53 EPDM sau FKM sau direct dupa cod BSS225 .... tebuie viton nu chinezisme ieftine ca doar alea ar face 2 - 5 saptamani. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Octombrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2018 (editat) Re: Unde gasesc O-ring-uri 47mm Multumesc pentru sfaturi. Am gasit o-ring-uri pe un site de tractoare, si ca sa fiu sigur am luat dupa aceea si de pe un site de scule profesionale, caci acolo spuneacu ca e facut de Louis Vuitton :). In ambele cazuri am ajuns mai scump decat daca le luam din Anglia, dar sper ca maine-poimaine le am. Editat Octombrie 8, 2018 de Floriin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghitavsl Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Re: Unde gasesc O-ring-uri 47mm Cum zice si Fery, trebuie sa fie dimensiunea buna ca altfel o sa curga. Eu am luat de aici https://simplybearings.co.uk/shop/p512732/BS225+3.53mm+Section+47.22mm+Bore+VITON+Rubber+O-Rings/product_info.html De 5 ani sunt pe masina si nu a mai curs. Au venit cu Royal mail/posta romana cam in 10 zile si la vremea respectiva a costat 5 sau 7 lire. In 3 zile a ajuns in Ungaria si restul zilelor s-au pierdut prin Posta Romana...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Octombrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2018 (editat) Re: Unde gasesc O-ring-uri 47mm Acolo am vazut si eu, doar ca voiam sa imi ajunga saptamana asta. Pana la urma am gasit la noi, si sunt din viton cum zicea si Fery. O idee mai scump, dar azi-maine ii am. https://www.mag-pro.ro/romanian/550494.html In instructiunile englezului, se pomenea si de o vaselina pentru oring. Nu imi dau seama ce poate fi. Merge si cea normala sau fara? Editat Octombrie 9, 2018 de Floriin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghitavsl Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Re: Unde gasesc O-ring-uri 47mm Eu nu tin minte sa fi pus vaselina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Re: Unde gasesc O-ring-uri 47mm Merge si cea normala sau fara? Sa nu pui niciodata vaselina normala (din petrol) pe ringuri de cauciuc. Majoritatea vor fi degradate in scurt timp si devin un fel de guma de mestecat. Pentru cauciuc se foloseste vaselina sintetetica, siliconica. Daca nu gasesti si este greu de bagat ringul de cauciuc asa uscat, poti folosi talc (de la farmacie, dar nementolat :) La fel de bine merge si un pic de detergent de vase, daca ringul etanseaza doar pe la antigel cum zici tu. In rest nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Octombrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Re: Unde gasesc O-ring-uri 47mm Utile sfaturi, multumesc. Dupa ceva sapaturi, am descoperit si eu ca trebuie siliconica. O sa fac rost, e buna la casa omului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate