costelcar Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Scuze daca intrebarile o sa fie nepotrivite, dar sunt "foarte" incepator. Vreau/trebuie sa-mi iau cauciucuri de iarna pe Vitara (94', 4 usi), iar in talon scrie 195 R15 sau 205/70 R15. Intrebarea e daca exista niste cauciucuri bune atat pt iarna cat si pt off-road. Adica daca pot sa-mi iau un set care sa-l montez si vara daca vreau sa ma dau un pic pe iarba. Exista asa ceva? Cauciucurile cu crampoane se comporta bine pe asfalt in conditii de iarna? Ca sa puteti sa-mi dati un sfat cat mai bun, mentionez ca masina o sa o folosesc majoritatea timpului pe sosea, e masina de zi cu zi, doar ca vreau sa pot merge linistit la ski, pe un deal din jurul casei, doar chestii soft. Numai ca am observat importanta cauciucurilor acum o luna cand pe soare si vreme buna am iesit in spatele casei pe o panta mica, iarba umeda de la ploaia din ziua precedenta, si masina statea pe loc, patina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Cauciucuri Vitara Pentru ce-ti trebuie tie ia-ti BFGoodrich AT-uri. Sant rezistente si suficiente pentru un off road soft si nu numai. Vezi imaginea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelcar Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Cauciucuri Vitara Mersi Adi, stii vreo sursa buna/ieftina pt respectivul model? Asa la o cautare rapida de 5 min am gasit pe net ceva, dar nu dimensiuni ce-mi trebuie. Am cautat All Terrain cum ai spus tu, si am gasit ceva de la B&P Pneus, cred ca resapate: http://www.bppneus.ro/detalii_produs.php?id=130 Tinand cont ca pretul conteaza in alegere, ce parere aveti despre astea? Sau...am mai gasit la offroadmania.ro cateva chestii (olandeze, Malatesta, Cooper si altele) despre care nu stiu nimic, daca stiti ceva despre ele ziceti: http://www.offroadmania.ro/?menu=produs ... ate#anchor http://www.offroadmania.ro/?menu=produs ... sta#anchor ...si restul de pe site de acolo. Eventual spuneti care au un raport pret/calitate bun, repet faptul ca pretul cantareste greu in decizie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Cauciucuri Vitara profilul acesta de la BP.....nu-i bun nici pe asfalt....nici pe noroi....am avut eu pe Patrol.. si nu mai vreau...asa ca alege altceva :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelcar Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Cauciucuri Vitara Am inteles Marius...mi-am adus aminte de ele ca mi le-a recomandat demult cineva pe 4x4mania.ro... Despre ce au baietii de la www.offroadmania.ro pe acolo recomanzi ceva mai ieftin decat BF Goodrich? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Cauciucuri Vitara BF-urile sunt cel mai bun compromis on-offroad....se comporta bine si pe asfalt si pe noroi.....asta daca nu se exagereaza....ptr exagerari Simex...original sau copie :h5 Malatesta Kaiman sunt copii Simex....ptr lucruri serioase....celelalte sunt ptr sol nisipos in general... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Cauciucuri Vitara Uitate putin peste modelul asta e pret rezonabil si sant all seasons.... asta in cazul in care faci doar un ofroad soft. http://www.pneus-expert.ro/products_ro_ ... er-684.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelcar Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Cauciucuri Vitara Sunt interesante ca pret Bridgestone-urile alea, dar...nu sunt prea "cuminti"? Adica pare un profil de strada cumva, All Terrain-urile de la BF sau B&P sunt mult mai agresive. S-or comporta acceptabil pe un noroi, iarba uda, zapada (ca pe sosea sunt convins ca-s bune)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Cauciucuri Vitara Intradevar si mie mi se pare BF-urile cel mai bun compromis.... insa ai amintit de buget. Uite alt model mai apropiat de ce-ti trebuie.... alegerea e a ta... evident. http://www.pneus-expert.ro/products_ro_ ... -D-694.php banuiesc ca pe un macadam nu ai probleme cu asa ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: Cauciucuri Vitara parerea mea e sa le iei pe astea de aici.http://www.bppneus.ro/detalii_produs.php?id=99 si cele b&p sant bune dar nu la pretul ala . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Cauciucuri Vitara astea pneus resapate sunt bune pentru ce vrei tu.si pretul este acceptabil,am avut si eu pe samurai si pe vitara.te poti misca cu ele daca e uscat pe orica dealuri si paduri,dar merg si pe noroi si pe zapada,pentru ce-ti trebuie tie.cele de mai sus ce ti-a trimis Adi poze nu sunt de nici o treaba,numai pe asfalt,atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelcar Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Cauciucuri Vitara adamu, te referi la B&P Pneus Cross sau cele SCOP de pe bppneus.ro de care a zis ab03fge? Daca vorbesti de CROSS, alea ma atrag parca cel mai tare dintre ce s-a discutat pe aici, am vazut modelul respectiv la un prieten pe un IMS, si se juca frumos prin mlastina chiar. Si daca de-alea ai avut, B&P, cum se comporta pe asflat? Sunt diferente majore fata de alea de strada, in sensul zgomot mare? Mentionez ca merg batraneste, 90-100 max. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Cauciucuri Vitara cele de la b&P scoop la care am pus lincul daca au profilul din poza poti sa le cumperi cu incredere.;) :h5 poti sa te uiti putin si pe topicul asta .mai sant 4 bucati la 250 lei .viewtopic.php?t=4779 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Cauciucuri Vitara me refeream la alea genul cum sunt BFgoodrigh allterain.alea cross care zici tu de la pneus sunt chiar prea bune pentru tine.am avut din ambele,si merg bine pe teren la ce-ti trebuie tie.si mai sunt pa pneus vreo 2 modele bune.am mai avut dinalea cu romburi,sunt bune si la noroi,pt.ce vrei tu,si merg si pe strada.te duc oricare 20.000 km,sau ceva mai putin.depinde de exploatare.fac ceva zgomot pe strada,cele allterain mai puti zgomot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelcar Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Cauciucuri Vitara Am intrat azi intr-un magazin mare de anvelope din Sibiu, de unde si-a luat un prieten demult B&P-urile. Nu mai aveau, dar tipii de acolo mi-au spus ca n-am ce face cu de-astea Cross cu crampoane iarna, ca alea de iarna tre sa fie mai moi, astea-s tari si ca in concluzie crampoanele sunt zero iarna, sa nu cumva sa pun asa ceva. M-a cam "speriat", adica e in contradictie cu ce-ati spus voi pe aici. Nu se prea pricepea omul ala? Acum mi s-a raspuns pe alt forum un tip care a avut Cross-uri iarna si a zis ca au fost foarte rele. Si ca acum are Scop de care s-a amintit mai sus si e foarte multumit: http://www.bppneus.ro/detalii_produs.php?id=99 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Cauciucuri Vitara ti-am spus....cros-urile nu fac doi bani iarna...iar vara in noroi se incarca.....si asa raman cu noroi pe ele....am avut si nu-mi mai trebuie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Cauciucuri Vitara personal.... n-as da banii pe pneuri reesapate... nu mi-as permite...si nici n-as risca... e vorba de siguranta mea in masina.... am lucrat ani de zile in domeniu... cum crezi... e alegerea ta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate