diablocristi Postat Octombrie 23, 2018 Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Buna, am un santa fe din 2007, recent i-am montat o navigatie de 9 inci, marca seicane. Azi am comandat o camera marsarier care se monteaza in locasul de la becul deasupra nr de inmatriculare. As dori niste inf daca a mai montat cineva, pe unde se duce cablul pt camera de la navigatie pana in locul unde vine montat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 23, 2018 Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Re: Camera marsarier santa fe 2007 Buna, am un santa fe din 2007, recent i-am montat o navigatie de 9 inci, marca seicane. Azi am comandat o camera marsarier care se monteaza in locasul de la becul deasupra nr de inmatriculare. As dori niste inf daca a mai montat cineva, pe unde se duce cablul pt camera de la navigatie pana in locul unde vine montat. Daca masina nu are, din fabrica, firele necesare preinstalate, le tragi pe unde poti, incercand sa nu strici finisajul interior! Cel mai rapid, rezolvi problema la un service specializat. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diablocristi Postat Octombrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Re: Camera marsarier santa fe 2007 Ar fi mai bine, pe sub cheder, sau introdus prin tubul pe unde intra cablurile. Pe care parte merge la santa fe? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate