shopy Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Cumparat de 'afara' de nou dar nefolosit, doar probat intr-o galeata! Are debit bun, se poate folosi 'in teren' fara probleme! Pret fix 200 lei. 0722497066 sau PM E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Re: Vand dus camping cu pompa la 12V Il iau eu, dar momentan sunt plecat din tara, ma intorc sambata seara. Mi-l rezervi, te rog? Alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Noiembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Re: Vand dus camping cu pompa la 12V Il iau eu, dar momentan sunt plecat din tara, ma intorc sambata seara. Mi-l rezervi, te rog? Alex Ok, daca esti hotarat! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Re: Vand dus camping cu pompa la 12V Sunt hotarat, da. Te sun sambata seara dupa ce aterizez sa vedem cum facem. Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Noiembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 Re: Vand dus camping cu pompa la 12V Se poate inchide, multumesc! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate