reyes Postat Noiembrie 23, 2018 Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 (editat) Buna ziua! Intentionez sa.mi achizitionez un LC 100 4.2 diesel din 1998 undeva la 290000km, automata - 4 trepte + alte dotari, cu suspensie originala hidraulica. Am tot auzit/citit diferite pareri despre genul acesta de suspensie...ba ca se strica senzorii, ba ca ramane coborata sau pe lift...si as vrea sa pun ironman pt siguranta. Fac precizarea ca imi doresc masina pt plimbarii la pescuit si offroad soft...nu extrem... Ex: as pune niste gume mai mari si MT cu pachet inaltare, nimic in plus.. Orice parere/info imi este de folos. Propuneri de anvelope. Va multumesc Editat Noiembrie 23, 2018 de reyes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Re: Suspensie hidraulica originala versus IronMan Salut, daca Suspensia functioneaza, nu o schimba, e net superioara din toate punctele de vedere! a mea are 425.000 si suspensia originala si functioneaza ireprosabil. Anvelope poti pune 285/75/16 care e aproape 33' fara sa modifici nimic. eu asa am si merge brici. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Re: Suspensie hidraulica originala versus IronMan Pastreaza suspenisa originala. Nu e dificil de servisat daca sunt probleme. Trebuie verificate periodic bieletele care actioneaza senzorii de inaltime. Se mai gripeaza articulatiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate