smokefield Postat Noiembrie 27, 2018 Partajează Postat Noiembrie 27, 2018 salut ce troliu imi recomandati pentru o GV 005 1.6 SWB si cum sa il fixez ? in plus imi trebuie cumva arcuri mai tari ? cat de greu ar veni tot sistemul ? ms ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smokefield Postat Ianuarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Re: recomandare troliu + sistem fixare GV 2005 1.6 SWB revin cu intrebarea asta : ma gandeam la un 9500lbs/4300kg cu plasma. ceva cat mai usor si mic, nu neaparat premium dar nici cele mai ieftine. ceva raport pret calitate ok. la ce marci sa ma uit ? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Ianuarie 18, 2019 Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Re: recomandare troliu + sistem fixare GV 2005 1.6 SWB 6500 lbs e suficent. 9500 e prea greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smokefield Postat Ianuarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2019 Re: recomandare troliu + sistem fixare GV 2005 1.6 SWB ce parere aveti de : https://troliu.com/catalog/trolii-electrice/troliu-pentru-jeepuri-mici-powerwinch-pw6000e-sr/ sau : https://shop.gtcauto.ro/produse/trolii-4x4-auto/troliu-tyrex-8000p-compact alte marci recomandate ? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GMBH GMBH Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 Cred ca primul este potrivit, si eu as vrea unul, insa vreau sa se potriveasca la fix, nu vreau improvizatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_b Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Primul e mai potrivit ptr. un atv. Ia în calcul greutatea mașinii la care adaugă forțele de frecare în cazul unei suspendări totale. Depinde ce vrei de la un troliu. Primul are puterea motorului mica , sub doi cp, nu cred ca face fata. Cel de al doilea pare în regula. În general troliile electrice sunt expuse la apa, datorită poziției în care sunt montate, apa care cam patrunde in ele sau actiunii condensului. De aceea e necesara o servisare a lor cam o dată pe an. Dacă ar fi să aleg între cele două, clar as alege pe cel de al doilea. Am folosit atat la 12 V cat si la 24V. Mai mulțumit de cel alimentat la 24V. În cazul tău nu poti folosi la 24V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate