Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Programul rabla

sierrafery

Postări Recomandate

Salut la toti, ma ajuta cineva sa scap de diverse "sapaturi" pe net si sa gasesc cea mai simpla solutie sa accesez programul "rabla" acum la spartul targului? vreau sa scap de o vechitura de Santa Fe pe care nu cred ca o pot vinde la cat as primi un cupon ca are 370.000 km la bord si caroseria pica de rugina(ITP valabil), am vazut diverse postari pe net dar nu m-am edificat, poate cineva expica PE SCURT ce e de facut?

Merci

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Programul rabla

Cred ca aici e destul de clar care sunt pasii :

https://a1.ro/news/auto/programul-rabla-2018-regulile-programului-rabla-de-anul-acesta-id801197.html

Citez :

"Beneficiază de prima de casare proprietarul persoană fizică ce îndeplinește cumulativ următoarele condiții:

a) are domiciliul sau reședința în România;

b) nu are obligații de plata la bugetul local;

c) s-a înscris la un producător validat în vederea achiziționării unui autovehicul nou, obținând notă de înscriere;

d) a predat autovehiculul uzat unui colector autorizat și a obținut certificatul de distrugere;

e) a radiat din evidență circulației autovehiculul uzat și a obținut certificatul de radiere;

f) a prezentat producătorului validat dovadă distrugerii și a radierii din evidență circulației a autovehiculului uzat;

g) a achiziționat autovehiculul nou de la producătorul validat care a eliberat notă de înscriere.

Practic, după ce se anunță perioada de înscriere, trebuie să te înregistrezi la un producător validat, apoi să predai mașină veche la un colector autorizat, radiată din circulație, apoi cu documentele prezentate anterior poți obține reducerea de maximum 9.200 de lei la achiziția unei mașini noi."

Pasii de mai sus sunt intr-o ordine, zic eu, ilogica, dar eu i-as parcurge in ordinea de mai jos :

1 - nu are obligații de plata la bugetul local - cred ca asta se refera la faptul ca trebuie intai sa iei certificatul fiscal de la admin financiara de care apartii;

2 - a predat autovehiculul uzat unui colector autorizat și a obținut certificatul de distrugere;

3 - a radiat din evidență circulației autovehiculul uzat și a obținut certificatul de radiere;

4 - s-a înscris la un producător validat în vederea achiziționării unui autovehicul nou, obținând notă de înscriere;

5 - a prezentat producătorului validat dovadă distrugerii și a radierii din evidență circulației a autovehiculului uzat;

6 - a achiziționat autovehiculul nou de la producătorul validat care a eliberat notă de înscriere.

7 - apoi cu documentele prezentate anterior poți obține reducerea de maximum 9.200 de lei la achiziția unei mașini noi.

Poate gresesc si nu inteleg eu clar pasii expusi de ei, dar mi se par, cum a zis, putin alandala.....

Vezi si aici, dar cred ca doar un dealer auto iti poate spune precis cum sa faci :

https://www.rabla.ro/solutii-anti-rable/

Link spre comentariu

Multumesc pt lamuriri :tk... am mai citit pe net despre asta dar speram sa fie ceva ''bypass'' ...baga-mi-as picioarele in birocratia asta de KKT...o sa incerc sa gasesc o firma in Arad care poate se ocupa ei de toate formalitatile pt o suma decenta de sa zicem pana in 3-400 lei ca eu nu am timpul fizic si nici nervii sa umblu atat... in cel mai rau caz o dau la dezmembrat ca motorul(facut RK), cutia(reconditionata) si interiorul sunt ca noi si iau masina noua in rate :uameni

Editat de Astral

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Ca unul care am luat anul asta masina nevestii cu rabla, pot sa iti parerea mea.

Vezi ce masini au promotie cu programul rabla si daca iti place pretul vorbeste direct cu dealerul, el stie cam toate manevrele.

Mie mi-a oferit chiar niste bani in plus, practic imi dadea 200€ ca sa ii dau masina veche a nevestii si el casa o alta rabla, scheme complicate :)

In cazul meu am fost doar la circa finaciara si mi-a luat masina din fata casei, de acte s-a ocupat el.

Deci vorbeste cu “stealer-ii” :)

Editat de Floriin
Link spre comentariu

Ca unul care am luat anul asta masina nevestii cu rabla, pot sa iti parerea mea.

Vezi ce masini au promotie cu programul rabla si daca iti place pretul vorbeste direct cu dealerul, el stie cam toate manevrele.

Mie mi-a oferit chiar niste bani in plus, practic imi dadea 200€ ca sa ii dau masina veche a nevestii si el casa o alta rabla, scheme complicate :)

In cazul meu am fost doar la circa finaciara si mi-a luat masina din fata casei, de acte s-a ocupat el.

Deci vorbeste cu “stealer-ii” :)

Wooo.hooo :tk ... asa ceva voiam sa aud, merg saptamana viitoare la Opel ca exact pt nevasta-mea vreau un Grandland X si cica merge cu Rabla inca pana la sfarsitul anului

Multzam fain :al

Link spre comentariu

Doar sa tii cont ca in cazul meu masina nevestii era intr-o conditie destul de buna, si tipul de la dealer tocmai avea nevoie de o masina.

Dar recomandarea mea ramane, vorbeste cu dealerii, nu numai unul.

Link spre comentariu

Merci, asta are tablaria varza pe dedesubt dar nu se vede in schimb merge de rupe si cunsuma putin dar stii cum e cand vede omul 390.000 pe ceas se sperie cu toate ca am investit in ea pe partea de motorizare, transmisie si siguranta(frane, directie) ...eu ma multumesc daca face omul demersurile nu vreau discount poate ii mai dau eu sa ma scape de ''corvoada":grin:

Link spre comentariu

Merci, asta are tablaria varza pe dedesubt dar nu se vede in schimb merge de rupe si cunsuma putin dar stii cum e cand vede omul 390.000 pe ceas se sperie cu toate ca am investit in ea pe partea de motorizare, transmisie si siguranta(frane, directie) ...eu ma multumesc daca face omul demersurile nu vreau discount poate ii mai dau eu sa ma scape de ''corvoada":grin:

Salut, cu Rabla mai poti lua doar la anul, pt ca tichetele pe anul asta s-au terminat la inceputul saptamanii, de marti arata ca fondurile sunt 0. Daca masina e in stare de functionare cu siguranta iesi mai bine cu vanzarea ei. Tichetele valorau ele 6500 lei, dar gaseai destule de cumparat si cu toate actele facute intre 1200 si 1500 lei, iar pe masina trebuie sa primesti mult mai mult de atat.

Editat de daniel 4x4
Link spre comentariu

Uff... vorba aia: ghinion... am sa astept sau ma reorientez, merci de info

Link spre comentariu

era oferta cu rabla la Jeep renegate 1000cc cu 120 cai .

cand am sunat eu acum 2sapt mai erau destule masini.

La masini gen Dacia, WV. opel tichetele sunt demult terminate. la altele gen Honda ,jeep sau Maserati mai gasesti.

Bafta!

Am in curte un englez si un american

:F

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare