spear Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 I am from Bulgaria. I just received this paper and I am bit worried. Can you advice me what to do, to pay it or not? I even can not understand what is written, because I don't know Romanian language. http://barbun.com/vr/pol1.jpg http://barbun.com/vr/pol2.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 (editat) Re: Please give me advice Здравей Спиър, Това изглежда е глоба на кръвообращението. Стойността му е 870 леи (около 175 евро). Докато не живеете в Румъния, това не е проблем, но в бъдеще румънските власти могат да ви забранят достъп до Румъния, защото не сте платили тази глоба. Съветът ми би бил да го платя и да докажа доказателство за плащане в жабкото отделение някъде, в случай че някога ще бъдете попитани на границата. В долната част на страницата две се казва къде да изпратите доказателство за плащане Честит празник, yonutz Editat Decembrie 20, 2018 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice a belit-o bulgaru... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Hello Spear, You probably got a fine or tax on the road and now you are running tax forced on her. If you want to come back to Romania you have to pay this fine otherwise you will not be allowed to cross the border. After paying this fine you must send proof of payment by mail to elena-cristina.stanga.mb@anaf.ro To be sure you have no problems if you want to cross the border in Romania, keep a copy of the proof of paying that fine in the car all the time with you. Best regards, Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spear Postat Decembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice I understand, but this happen 2 years ago. I drive with 50 km/h in a village where the max allowed speed is 40 km/h. 2 years ago. Also I can not understand who is sending me this and what is written - this is if this case move to the judge. My question is what limitation of time has this case? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice https://translate.google.com/m/translate Why should I translate it for you when you can do it yourself! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Hi Spear, Try to scan properly your documents, JPG or PDF, on a multifunctional printer/copier, then OCR the scanned image. Then input the OCR-ized document into Google translate and you will get all details. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spear Postat Decembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Why to do this? Is it on Romanian language or any other language? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Hello Spear Could you please, please, post a picture with the anvelope so we can see your partial address ? (delete the street and street number for example) I need this proof of stupidity that "Anaf" institution have sent this romanian letter to a bulgarian citizen. Thank you in advance ! In rest, don't worry, just ignore this letter. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spear Postat Decembrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Hello Spear Could you please, please, post a picture with the envelope so we can see your partial address ? (delete the street and street number for example) I need this proof of stupidity that "Anaf" institution have sent this romanian letter to a bulgarian citizen. Thank you in advance ! In rest, don't worry, just ignore this letter. Thank you!! Here is it. I'm sorry that the envelope is wrinkled, but I got it out of the trash bin http://barbun.com/vr/pol3.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tannu Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Este o amenda de circulatie. Dureaza intre 6 luni si 2.5 ani sa o primesti acasa (:ha:), ca cetatean roman sau bulgar, daca ai incasat-o in tara vecina. Primesc romanii destule amenzi de la bulgari, pe timpul tranzitarii Bulgariei, spre Grecia si inapoi. Niciunul din cei pe care ii stiu (si care si-au luat amenda la bulgari) nu cred ca a primit-o acasa inainte de un an de zile. Partea buna, daca putem spune asa, este ca noi o primim scrisa in limba romana, este explicita, iar amenzile lor sunt mai acceptabile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Pay nothing ,is also my opinion. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Daca punea plicul si cu destinatar...mai credeam!! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Si pentru mine poveste e cam ciudatica... Dar poate ma insel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Este cu destinatar, dar e scris pe hartia din interior care se vede prin acea 'fereastra' a plicului. Daca as fi in locul lui, nu as plati nimic dar cand as trece frontiera as tine cativa bani in buzunar si in caz ca fac figuri as plati la Giurgiu. Am luat o amenda acum cativa ani (tot de radar) pe langa Chisinau si l-am intrebat pe militian ce se intampla daca nu o platesc. A raspuns ca data viitoare cand mai merg pe la ei o sa imi ridice placutele de inmatriculare. Evident ca nu am platit si am mai fost inca o data pe acolo. Nu s-a intamplat nimic. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Lăsați-l sa plătească ! Cum plătim noi in UE, sa plătească si ei la noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 20, 2018 Partajează Postat Decembrie 20, 2018 Re: Please give me advice Pay nothing ,is also my opinion. Tu asa faci cand te duci pe afara...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Tu asa faci cand te duci pe afara...? Nu stiu , nu am avut probleme . Daca as avea nu stiu cum as face ... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 (editat) Re: Please give me advice :grin: Amenda pt viteza in Austria....dus in prima parcare de BMW fara insemne....in engleza aproape impecabila si foarte transparent a venit explicatia- 250E amenda pe loc, nu aveti banii -cash sau card- confiscam masina pana faceti rost de bani. Platit, incercat chiar o cerere de scuza si explicatie de necunostinta-turist, oamenii au inteles neatentia dar au subliniat ca treb sa fii atent intotdeauna, ca doar conduci.... Platit, plecat cu chitanta si ceva gust amar dupa bani. Interactiunea cu politistii a fost de jos palaria.... Rezolva asta colegul de mai sus....lege de oameni normali, nu ANAF, hartii, timp pierdut,dupa 2 ani impuneri. Colectat la buget instant, cand ai gresit.... Romanii -ANAF- sunt idioti cand trimit asa ceva in romana unui cetatean Bulgar..... Editat Decembrie 21, 2018 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Ei ai vazut RZV-ule ? UE are 3 limbi oficiale : engleza , germana , franceza . Cum plm trimiti la cetatean strain amenda in romaneste ? Pentru ce exista limbile oficiale UE atunci ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Ei ai vazut RZV-ule ? UE are 3 limbi oficiale : engleza , germana , franceza . Cum plm trimiti la cetatean strain amenda in romaneste ? Pentru ce exista limbile oficiale UE atunci ? normalitatea este deperte de noi.....dar la noi nici primul ministru nu dicleste corect in romana....in engleza nici citit.....ce sa-i ceri ANAF redactare in engleza? un bou de la Anaf si-a facut treaba ,in mintea lui cea bolnava, mai departe va fi problema omului..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Este cu destinatar, dar e scris pe hartia din interior care se vede prin acea 'fereastra' a plicului. Corect! Pai asta a cerut si un coleg mai sus! Pe noi ne interesa destinatarul(bg in speta)...nu exp,anf-ul! Ai vazut stampila posta bg? Putea sa stearga(acopere) str.nr Eu NU cred ce ne relateaza. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Thank you!! Here is it. I'm sorry that the envelope is wrinkled, but I got it out of the trash bin http://barbun.com/vr/pol3.jpg E simplu, expeditor dgfp bucuresti, destinatar, un omulet din Raureni, Valcea. Stampila rotunda. Dar nu inteleg ce se urmareste prin initierea acestui thread.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice din experienta mea.. ...in Bulgaria am fost iertat...chiar daca am intrat in Sofia cu 180km/h....mi se blocase navigatia...si zicea ca inca sunt pe autostrada...pana am dat cu masina in semafor si am zis...*mama ce prosti !!! astia au pus semafor pe autostrada !!*...doar ca prostul era in spatele volanului :) ...in Austria am primit amenda de rovinieta chiar daca o aveam facuta...eu am facut rovinieta la ora 16.03...si camera ma luat la ora 16.00...nici nu ia interesat...amenda direct...vrei sa contesti...nu ai decat sa te duci in instanta ...la ei ...in Germania exces de viteza...a venit amenda in 60 zile acasa ...si mai am daca nu este suficient....:)) vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice E simplu, expeditor dgfp bucuresti, destinatar, un omulet din Raureni, Valcea. Stampila rotunda. Dar nu inteleg ce se urmareste prin initierea acestui thread.... Nu se urmareste nimic, doar a cerut omul niste pareri....Ce ti se pare anormal ? Cred ca stampila cu Raureni e stampila oficiului postal de unde a plecat plicul sau ...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate