Astral Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Thank you!! Here is it. I'm sorry that the envelope is wrinkled, but I got it out of the trash bin .... Would be kind to post a picture with the other side of the envelope ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Amenda data de IPJ Giurgiu, somatie de la ANAF Bucuresti, oficiu postal din Valcea!!!!! Pe partea cealalta ar trebui sa fie stampila de Bulgaria, deci? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Acum ca am avut un pic de timp liber si am studiat mai atent...este o noua TEAPA inventata de baietii din Valcea....NICIODATA UN ORGAN AL STATULUI NU VA AVEA CONT LA BCR....STATUL LUCREAZA DOAR PRIN TREZORERIE !!!!...asta este tare....ANAF SA AIBA CONT LA BCR...:)) vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Spunetii bulgarului sa stea linistit... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Thank you!! Here is it. I'm sorry that the envelope is wrinkled, but I got it out of the trash bin http://barbun.com/vr/pol3.jpg cyumydaptu ando muy te dilearaptu pho tan Nu e de rau! https://www.scribd.com/doc/38995206/Ghid-Tiganesc-Roman-Si-Invers Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Am rugat un prieten mare...din ANAF sa verifice numarul de dosar...dar abia pe 27.12...are cum....tare sunt curios...daca tot vrea sa fie ajutat de ce si-a blurat numele..? vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Croco...repezitule! Daca il rugai pe paznic te ajuta mai repede...la cat de corupti sunt!!!! no offence!!! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Croco...repezitule! Daca il rugai pe paznic te ajuta mai repede...la cat de corupti sunt!!!! no offence!!! :ha::ha::ha: vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Re: Please give me advice Nu se urmareste nimic, doar a cerut omul niste pareri....Ce ti se pare anormal ? Cred ca stampila cu Raureni e stampila oficiului postal de unde a plecat plicul sau ...? Acum am intrat si am vazut ca Stelea a mentionat deja ce mi se parea mie anormal...cred ca pe cealalta parte a plicului, la genul asta de plicuri nu se marcheaza nimic. Si foarte corecta si observatia cu contul de BCR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Re: Please give me advice In mod normal, pe orice plic sunt doua stampile: unde de plecare si una de sosire, cea de sosire fiind de la oficiul postal unde esti arondat, iar data de sosire fiind si inceputul termenului scadent, cu exceptia in care nu s-a putut livra destinatarului, caz in care se mentioneaza tot pe plic, sau se trece cu pixul o alta data si se semneaza si stamplileaza (in cazul in care s-a lasat aviz si destinatarul a ridicat plicul dupa x zile). instiintare - IPJ Dolj20181222_08390357.pdfinstiintare - IPJ Dolj20181222_08380962.pdf 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Re: Please give me advice Potolitiva cu prostiile, amenzile se platesc asta daca vreti sa nu aveti probleme. Numai ca, inainte sa faca plata sa ceara o copie a procesului verbal. 870 lei e o amenda cam mare ptr o depasire cu “10km la ora” a vitezei ... Parerea mea! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Re: Please give me advice Of Postal Riureni... "Ministerul Finantelor Publice (MFP) si Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) au lansat joi o unitate de imprimare rapida si centralizata a actelor administrativ-fiscale. ..... Unitatea de Imprimare Rapida (UIR) va asigura tiparirea centralizata a celor 68,8 milioane de acte administrativ-fiscale emise intr-un an de catre cele 41 de directii generale ale finantelor publice judetene, de Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili si de Directia Generala a Finantelor Publice a municipiului Bucuresti. Unitatea de Imprimare Rapida isi va desfasura activitatea in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Valcea.... " Asta este cu stampila de Riureni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Re: Please give me advice Of Postal Riureni... "Ministerul Finantelor Publice (MFP) si Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) au lansat joi o unitate de imprimare rapida si centralizata a actelor administrativ-fiscale. ..... Unitatea de Imprimare Rapida (UIR) va asigura tiparirea centralizata a celor 68,8 milioane de acte administrativ-fiscale emise intr-un an de catre cele 41 de directii generale ale finantelor publice judetene, de Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili si de Directia Generala a Finantelor Publice a municipiului Bucuresti. Unitatea de Imprimare Rapida isi va desfasura activitatea in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Valcea.... " Asta este cu stampila de Riureni. Se facu lumina'n sat! :tk Deci, pe verso la plic este stampila de Bg. ... era interesant ce scria si pe procesul-verbal de contraventie ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spear Postat Decembrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Re: Please give me advice I can not understand nothing friends :sc Only the english posts I can, sorry for this. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Re: Please give me advice Potolitiva cu prostiile, amenzile se platesc asta daca vreti sa nu aveti probleme. Numai ca, inainte sa faca plata sa ceara o copie a procesului verbal. 870 lei e o amenda cam mare ptr o depasire cu “10km la ora” a vitezei ... Parerea mea! Pai cred ca a avut o copie a p-v ... , dar o fi zis ca nu o plateste ca nu il urmareste. Acum, cine stie ce o mai fi trecut acolo in p-v (si o centura, un bec ars?). Tot ar fi utila informatia cum il executa ANAF-ul in Bulgaria? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Re: Please give me advice UPDATE! Tocmai ce vorbii cu ANAF-ul :grin: Daca nu plateste somatia respectiva, se va trimite cate autoritatile Bulgare pentru recuperarea sumei respective. Prima oara il instinteaza direct, apoi prin autoritati. Asa cum si noi primim din UE, tot asa si noi trimitem in tarile respective. Nu prea are cale de scapare. Poate un coleg sa-i traduca lui @spear, ca nu stiu ce iese cu translate :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate