cipriang Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 (editat) Salutare. Am si eu o mica problema am nevoie de parerea voastra daca ati mai intampinat si voi aceasta dificultate. Planetara dreapta fata atinge deseori pivotul. Pivotul este la loc strans. Am observat ca spatiul dintre pivot si planetara este foarte stramt ....incape un varf de surubelnita si pe dreapta si pe stang. Editat Decembrie 31, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Re: Probleme Vitara 1.6 8v Planetara ai masina inaltata din acea cauza iti atinge si unghiul de cadere este incorect suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriang Postat Februarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2019 Salutare nu este inaltata masina. Unghiul de cadere este corect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate