cace Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) Am ramas cu masina in drum in sinaia mi s-a rupt cardanul fata din cate vad pe sub masina s-a rupt partea dinspre spate Stie cineva vreun parc de dezmembrari prin zona brasov sau vreun coleg care dezmembreaza vreun discovery 2 prin zona trebuie cardanul fata cred cand ajung la un mecanic updatez postarea cu ce imi e necesar. Va multumesc anticipat Am descoperit e crucea cardanica de vina am gasit un service se rezolva zilele urmatoare Editat Ianuarie 6, 2019 de cace Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) Re: Urgenta cardan rupt la Sinaia Daca are blocant central scoti cardanul, blochezi centralul si poti s-o conduci asa pana o rezolvi Editat Ianuarie 6, 2019 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cace Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Re: Urgenta cardan rupt la Sinaia Nu am cutie cu blocant central din pacate Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Re: Urgenta cardan rupt la Sinaia Nu am cutie cu blocant central din pacate E 4x4 permanent?! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu I.cta Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Salut,sunt din Cta si am un disco 3 din 2009,am ramas undeva pe langa parc izvor ,splay independentei,.Am un uruit foarte urat pe spate și cu mecanica sunt cam în pom.Ai posibilitatea sa imi dai o maina de ajutor,te rog?0723588880 Ionuț Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate