bogdan.baron Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Salut! Detin un Rav4 din 2005, motor 2.0 benzina, automat. Intampin 2 probleme la el: 1. Am aprins martorul VSC TRAC. Am pus testerul si imi da eroare la senzorii de ABS de la roata stanga fata si dreapta spate. Am masurat rezistentele la toti senzorii si au valori apropiate (aproximativ 1.05 Kohmi), valori care se incadreaza in intervalul mentionat in manual. Am masurat si voltajul: la senzorii cu probleme imi indica aprox 2.95V, la ceilalti 3.14 si 3.08V (in manual nu gasesc nimic de tensiune). Stiti cumva daca diferenta asta mica de voltaj ar fi problema? 2. Am schimbat culisele pe fata iar de atunci mi-a aparut o scartaiala la rularea la viteza mica dupa franare. Am observat ca ar ramane blocate din cauza culisei de jos care are acel manson cauciucat. Am incercat cu tot felul de lubrifianti, ultima oara am pus pasta CERATEC de la Textar, dar scartaiala tot exista, cei drept mai putin dar tot ma zgaraie... Aveti o solutie? Multumesc si o seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate