Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

flanșe distanțiere la roți

Postări Recomandate

se pot monta flanșe distanțiere la roți dacă mașina este stock, fără kit de înălțare, fără nimic?!

ajută aceste distanțiere, contribuie la stabilitatea mașinii per ansamblu sau e doar o chestiune legată de aspectul exterior al mașinii?!

Mulțumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: flanșe distanțiere la roți

Da, ajuta la stabilitatea masinii, dar concluzia o poti trage singur daca merita puse sau nu, citind discutia de mai jos :

https://forum.club4x4.ro/showthread.php?53133-flanse-distantiere-versus-et-negativ

Link spre comentariu

Re: flanșe distanțiere la roți

eu am intors jantele cu 4-5 cm si am pus anvelope cu aceleasi dimensiuni si intra la fix in viraje...ramane o distanta de 2-3 mm :)

am trecut de la jante pe 16 la 15 si am pus anvelope mai mari in flanc si am ajuns la acelasi diametru ca alea pe 16.

• Like 1
Link spre comentariu

Da, ajuta la stabilitatea masinii, dar concluzia o poti trage singur daca merita puse sau nu, citind discutia de mai jos :

https://forum.club4x4.ro/showthread.php?53133-flanse-distantiere-versus-et-negativ

Mulțumesc tare mult ptr îndrumări, Astral! să trăiești

😊🙏🍺

Ma tem ca nu. Rotile fata vor atinge la viraje, in praguri si bara.

deci, clar aceste flanșe distanțiere trebuie montate numai în urma unor modificări aduse suspensiei, așa înțeleg!

Mulțumesc mult, @cmarin! 🙏

eu am intors jantele cu 4-5 cm si am pus anvelope cu aceleasi dimensiuni si intra la fix in viraje...ramane o distanta de 2-3 mm :)

am trecut de la jante pe 16 la 15 si am pus anvelope mai mari in flanc si am ajuns la acelasi diametru ca alea pe 16.

interasantă și experiența ta, e o idee!

Mulțumesc mult, @smokefield! 😊🙏🍺

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare