GMK Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Salutare! Sunt Dan si sunt proaspatul proprietar a 2 Chevroleturi Blazer K5. Unul a fost modificat mai de off-road, iar al doilea l-am primit "de piese". In rest am o mica firma de teambuilding, de outdoor, si ma mai ocup de asigurari. Sunt Salvamontist, membru al Crucii Rosii Romane si responsabil cu interventia la dezastre in sectorul 3 din partea Crucii Rosii, co-responsabil al departamentului de voluntari al Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti. Ma omor dupa munte, alpinism, planorism - parapanta, choppere, in principiu activitati care ma tin afara, "la aer", ( si mai nou de 4 x 4). 4 x 4 m-a apucat cand am vazut Chevroletul pe care il am acum,... intr-o stare jalnica si mi-am zis ca trebuie facut ceva pentru el (saracu'). GMK vine de la indicativul meu de radioamator: YO3GMK, asta ca sa stiti ca mai a aparut unul printre voi!!! :bravo Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Bine ai venit. :hi :W "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Bun venit pe forum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! :h5 :W KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Bine ai venit! :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Salutare si bun venit! :W si te asteptam in teren! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! bine ai venit! :W ! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Salut. Bun venit!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! :W Si tot respectul pentru faptul ca de multe ori va riscati viata ca sa salvati inconstientii care pleaca pe munte in sandale :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! bine ai venit !!! :cl Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! :W :W :cl zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Bine ai venit! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Salut! Bine ai venit! Poti face o prezentare detaliata a masinii tale (K5)? :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Salutare tuturor!!! bine ai venit!!! range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Salutare tuturor!!! salut!bine ai venit! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Salut! Cred ca noi avem f.multe in comun! Noi recent am infiintat o asociatie Salvamont la Sovata,suntem chiar la inceput,dar foarte hotarati. Sper ca pot sa ma adresez la tine pt.sfaturi! Ca profesie sunt inginer silvic si imi place natura si tot ce tine de natura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Salutare tuturor!!! bine ai venit! :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GMK Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Succes la Sovata!!! Eu am facut parte pe vremuri dintr-un detasament mai special de interventie pentru diferite situatii, atasat de o prefectura, ocazie cu care am fost instruiti in diverse domenii de la prim ajutor, comunicatii, electricitate de putere mare, scufundari si asa mai departe... Cu acea ocazie am devenit si Salvamontist. Va doresc succes!!!! Este "o meserie" superba cu toate ca multi oameni iau in deradere aceasta activitate a noastra!!! Sanatate si spor la treaba! Dan Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Salutare tuturor!!! :W :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Fi bine venit :h5 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutare tuturor!!! Bine ai venit :W Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutare tuturor!!! :W :W :W :cl Locuiesti in sectorul 3? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate