Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor!!!

GMK

Postări Recomandate

Salutare! Sunt Dan si sunt proaspatul proprietar a 2 Chevroleturi Blazer K5. Unul a fost modificat mai de off-road, iar al doilea l-am primit "de piese".

In rest am o mica firma de teambuilding, de outdoor, si ma mai ocup de asigurari. Sunt Salvamontist, membru al Crucii Rosii Romane si responsabil cu interventia la dezastre in sectorul 3 din partea Crucii Rosii, co-responsabil al departamentului de voluntari al Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti.

Ma omor dupa munte, alpinism, planorism - parapanta, choppere, in principiu activitati care ma tin afara, "la aer", ( si mai nou de 4 x 4).

4 x 4 m-a apucat cand am vazut Chevroletul pe care il am acum,... intr-o stare jalnica si mi-am zis ca trebuie facut ceva pentru el (saracu').

GMK vine de la indicativul meu de radioamator: YO3GMK, asta ca sa stiti ca mai a aparut unul printre voi!!! :bravo

Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare tuturor!!!

:W Si tot respectul pentru faptul ca de multe ori va riscati viata ca sa salvati inconstientii care pleaca pe munte in sandale :1

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Salut! Bine ai venit! Poti face o prezentare detaliata a masinii tale (K5)? :h5

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Salut! Cred ca noi avem f.multe in comun! Noi recent am infiintat o asociatie Salvamont la Sovata,suntem chiar la inceput,dar foarte hotarati. Sper ca pot sa ma adresez la tine pt.sfaturi! Ca profesie sunt inginer silvic si imi place natura si tot ce tine de natura.

Link spre comentariu

Succes la Sovata!!! Eu am facut parte pe vremuri dintr-un detasament mai special de interventie pentru diferite situatii, atasat de o prefectura, ocazie cu care am fost instruiti in diverse domenii de la prim ajutor, comunicatii, electricitate de putere mare, scufundari si asa mai departe... Cu acea ocazie am devenit si Salvamontist. Va doresc succes!!!! Este "o meserie" superba cu toate ca multi oameni iau in deradere aceasta activitate a noastra!!!

Sanatate si spor la treaba! Dan

Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare