doruvictor83 Postat Februarie 17, 2019 Partajează Postat Februarie 17, 2019 Bună am un Grand Vitara 2001 1.6 benzina și de la un timp intra din ce in ce mai greu in viteza mai ales în vitea 1 și mansalier ambreiajul prinde jos. Ce poate fi pompa hidraulica de ambreiaj sau discu de ambreiaj.,..? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septimiu. Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 Si eu am oarecum aceasta problema doar ca la mine intra mai greu doar in marsarier si nu tot timpul. De obicei patesc dimineata la plecare. Cand se intampla asta, cuplez treapta 1 si apoi intra fara probleme in marsarier. Din cate am inteles, .marsarierul nu are sincroane si din aceasta cauza intra greu. Nu stiu daca are legatura cu pompa de ambreiaj dar eu o sa o schimb in viitorul apropiat deoarece a inceput sa imi curga lichid pe presul de la sofer si apoi o sa revin cu informatii daca s-a schimbat ceva referitor la cuplarea treptelor de viteza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate