belogerer Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 (editat) am cautat cu search pe forum si nu am gasit nimic concludent. apare un topic indexat la cautarea cu google dar nu vrea deloc sa se deschida.. unii spun ca au cumparat Autocom CDP+ , altii cu elm 327, am gasit si despre launch ca ar fi bun, icarsoft iar e laudat dar tot pe aici am gasit ca nu e asa reusit....la nivel profi ar fi t4 si inca ceva autologic dar la scoruri de land rover nou... concret ce ar fi bun de cumparat acum pentru o diagnoza completa la un freelander de prima generatie din anul 2000? pt uz personal si eventual ajutat un coleg... bugetul nu foarte flexibil ar fi de maxim 500-600 lei. Editat Februarie 18, 2019 de belogerer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 (editat) Pentru Freekander e necesar tester dedicat LR! Numai ca, nu gasesti in bugetul tau! Cel mai ieftin este Hawkeye Total, de la Bearmach: https://bearmach.com/hawkeye-total-d...e-tool-ba-5068 Mai poate fi necesara o interfata suplimentara pentru ABS, in functie de tipul de ABS pe care il are masina! Gasesti toate lamuririle la ei pe site! L.E. la anul tau de fabricatie e posibil sa nu fie nevoie de acea interfata! Editat Februarie 19, 2019 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Februarie 20, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2019 departe de mine de a iti contesta experienta in domeniu dar totusi poate a auzit cineva de un tester ceva mai ieftin eventual facut de fratele chinez... pentru uz personal 2000 lei mi se pare cam mult totusi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valceashop Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 (editat) Salut, Eu am un tester de la Foxwell nt520pro si unul de la iCarsoft. Ambele sunt dedicate Landrover. Cel de la Foxwell face si diverse teste fata de cel de la iCarsoft. Eu personal sunt multumit de ele. Daca ajungi pe la Valcea te pot ajuta cu o scanare sa iti faci o impresie. Editat Februarie 20, 2019 de Valceashop Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorasm Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Salut a incercat cineva delphi varianta chinezeasca adica clona ? Cum se comporta? Pareri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 Nu va mai pierdeti vremea si banii cu testere generice sau multimarca! Nu veti obtine cu ele rezultate concludente, la anii astia de fabricatie si mai mult va incurcati! Stiu ca testerele dedicate LR nu-s ieftine... dar isi merita fiecare banut! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate