Dancristian1983 Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 Salut. De putin timp sunt posesorul unui freelender 2 din 2007 hse si nu apare ceasul in bord. Daca ma puteti ajuta cu sfaturi pt reglarea ceasului, astept sfaturi. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 La mine ceasul nu apare in bord, ci la unitatea audio.Iar potrivitul se face din butoanele unitatii,incepand cu butonul "meniu". Eu nu am unitatea Alpine,care s-a pus pe HSE,dar nu cred ca difera cu mult fata de cea standard. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dancristian1983 Postat Februarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2019 Multumesc pt raspuns. Ceasul apare in unitatea audio dar nu si in bord. E posibil sa nu aiba ceas in bord? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Nu cred ca are in bord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate