DAN-R Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 (editat) Va salut cu respect! Sper sa fi postat bine, daca nu ,rog sa se stearga! Sunt un nou posesor de Pinin 1.8 MPI si am sezizat un vuiet care pare a veni din zona spate (grup) ca la autobuzele vechi daca va mai aduceti aminte cei care le-ati apucat. Mecanicii spun ca nu e de rulment si ca este normal acel vuiet care apare dupa 40 km/ h si ca este dat de grup. Rog pe cei cu experienta in 4x4 si nu numai sa-mi spuna daca si ei au acest vuiet, zgomot... Editat Februarie 21, 2019 de DAN-R Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geo_ZGA Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 Eu nu am vuietul asta... nu se aude nimic in afara de zgomotele normale de rulare. Poate se aud anvelopele? Zic asta pt ca cele cu profil mai agresiv, de la AT in sus, au un zgomot mai accentuat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAN-R Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 (editat) Multumesc pentru raspuns! Anvelopele sunt normale. O sa schimb discurile si placutele, poate apare vreo schimbare in bine. Oricum am o vibratie in volan la franare de zici ca se rupe tot. Editat Februarie 21, 2019 de DAN-R Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAN-R Postat Februarie 21, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2019 (editat) Cine ma poate ajuta cu un manual pentru Pajero Pinin 1.8 MPI? Editat Februarie 22, 2019 de DAN-R Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAN-R Postat Februarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2019 Nimic, nu are nimeni un manual de pinin 1.8 MPI? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAN-R Postat Aprilie 12, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2019 Stie cineva daca puntea spate completa (cu grup)de 1.8 sau 2.0 GDI se potriveste la 1.8 MPI 4x4 permanent? Sau daca se pot reconditiona pinionul de atac si coroana? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate