LLR4x4 Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 (editat) Salutare colegi, Sunt in tratative pentru achizitionarea unui Patrol Y60 din '96, care insa nu are aer conditionat. Masina e ok si imi place, pe vanzator il cunosc, deci toate bune si frumoase...pana la faptul ca masina nu are AC, lucru care ma ingrozeste cand ma gandesc la vara, intrucat sunt rau de caldura, nu o suport. Stiu ca multi pot spune ca AC-ul e un moft si ca nu e bun intrucat voi avea nevoie de asigurarea racirii motorului, insa e singurul moft pe care mi-l doresc implinit la masina asta :) , iar pentru racirea motorului voi gasi solutii. Asadar, intrebarile mele sunt: Cat de greu e de gasit o astfel de instalatie? La ce costuri? Cat de greu e de demontat/montat? Rog colegii care au trecut prin astfel de experiente sa le impartaseasca. De asemenea, daca cinve are sau stie pe cineva care vinde o astfel de instalatie, rog detalii. Multumesc, si astept cu nerabdare raspunsurile si sfaturile voastre. Zi faina! Editat Februarie 22, 2019 de LLR4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Se gasesc foarte greu direct de pe Y60, as baga mana in foc ca se poate pune de pe un y61. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LLR4x4 Postat Februarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2019 Se gasesc foarte greu direct de pe Y60, as baga mana in foc ca se poate pune de pe un y61. Ar fi bine sa se poata potrivi de pe y61, macar s-ar mai mari sansele de gasire a unei instaltii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 As zice ca sigur se potriveste, pentru ca: 1 motorul de 2,8 este si pe y60 deci compresorul se monteaza sigur; 2 condensatorul este o chestie care se monteaza in fata radiatorului, poate nu se potriveste exact, dar cu siguranta se adapteaza destul de usor; 3 ramane vaporizatorul, adica aeroterma din masina, care din cate stiu se gaseste pe segmentul de conducta dintre ventilator si bateria de incalzire. Si aici cred ca treburile sunt rezolvabile in cazul in care piesele nu sunt chiar aceleasi. 4 restul de maruntisuri, butoane, senzori furtune... sunt chestii care se rezolva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate