Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

racheta si pastila!

Postări Recomandate

Domnii moderatori sa ma ierta dac topicul meu nu se incadreaza aici si sa-l mute unde trebuie!

Deci, intrebarea: unde pot s agasesc, in Rom, pastile de purificat apa si cateva rachete de semnalizare?

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: racheta si pastila!

prin romanica nu cred ca gasesti

daca poate cineva din "tarile civilizate " sa-ti trimita

au fost ceva filtre de apa de vanzare pe net... dar nu prea aveau pe stoc ce era bun

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Era un site romanesc cu ehipamnte outdor care vindea si bastoane luminoase si rachete de semnalizare.

Il caut de vre-o 15 minute dar nu-l mai gasesc

Poate stie cineva site-ul. vindea si bocanci militari, cutite, macete, amnare, etc.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

rachete gasesti in franta in orice pravalie cu scule de iahturi, de regula fiecare port de iahturi are unul, deci probabil gasesti si in spania inainte sa treci in africa.insa sub 10€ nu te lipesti de nimic, cel putin asa sint preturile in NL. din pacate nu pot fi trimise prin posta.ce-ar fi sa intrebi pe careva din constanta sau imprejurimi, poate e cineva pe forum cu vreo cunostinta printre marinari, stiu de la batrinul meu ca ei le schimbau periodic, poate te lipesti de ceva de la casare.

si cum tocmai vin sarbatorile de ce nu te aranjezi matale de niste focuri de artificii, sint nenumarate modele care pot inlocui rachetele cu succes si pun pariu ca sint mult mai ieftine.

Link spre comentariu

Sa fii foarte atent ca tot ce inseamna racheta de semnalizare este incadrat intr-una din clasele pirotehnice reglementate de legea 126/1995. Daca nu ai pregatire si licenta de artificier-pirotehnist si te prind cei de la Politie - AEST (arme-explozivi-substante toxice) iti intocmesc dosar penal. Aceeasi situatie se aplica si rachetelor de semnalizare pentru pistoalele neletale cu gaze legea 295/2004 (de aceea nici nu se mai comercializeaza in magazinele de profil). Mare grija. Bafta.

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

1.Multumesc de informatii

2.Tocmai mi-am facut planul pentru Sarbatori! Se pare ca o sa-mi deschid un fel de poligon de testare a rachetelor si apoi ma decid ce cumpar! :banana Cand or incepe sa le vanda?

3.Si aia afara sunt tot la fel de tampiti ca noi sau poti sa cumperi linistit rachete?

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

Sa fii foarte atent ca tot ce inseamna racheta de semnalizare este incadrat intr-una din clasele pirotehnice reglementate de legea 126/1995. Daca nu ai pregatire si licenta de artificier-pirotehnist si te prind cei de la Politie - AEST (arme-explozivi-substante toxice) iti intocmesc dosar penal. Aceeasi situatie se aplica si rachetelor de semnalizare pentru pistoalele neletale cu gaze legea 295/2004 (de aceea nici nu se mai comercializeaza in magazinele de profil). Mare grija. Bafta.

alte aberatii legale specifice mentalitatii romanesti.

Au dat pistoale la toti handicapatii care habar nu au ce e ala un pistol decat din filme si acu s-au trezit sa ne refaca permisele dar tot nu au bagat o chestie ceva de genul curs de cunoastere a armelor , munitiilor etc.etc.

In schimb am permis de arma pot sa -l umplu pe unu de gaz de stranutat sau bile de cauciuc dar nu considera ca sant destul de matur sa am in masina 5 cartuse de semnalizare :uameni

Link spre comentariu

alte aberatii legale specifice mentalitatii romanesti.

Au dat pistoale la toti handicapatii care habar nu au ce e ala un pistol decat din filme si acu s-au trezit sa ne refaca permisele dar tot nu au bagat o chestie ceva de genul curs de cunoastere a armelor , munitiilor etc.etc.

In schimb am permis de arma pot sa -l umplu pe unu de gaz de stranutat sau bile de cauciuc dar nu considera ca sant destul de matur sa am in masina 5 cartuse de semnalizare :uameni

Mare dreptate ai,

Eu am o pusca cu gaz, trage ca prastia, dupa 2 redbull si doua palme luate, arunc o piatra mai tare ca ea.

Dar, a trebuit sa-mi iau permis. L-am luat ce sa fac.

Ma bate gandul sa-mi iau o carabina, dar se impute treaba, trebe sa fiu vanator, se fac niste cursuri ( sant de acord cu asta), sa ma inscriu in club de vanatoare....etc.

Nu inteleg de ce asta, eu am un hoby, sa trag cu arma cu luneta, imi place, si vreau sa o folosesc doar in poligon.

Nu se poate, decat sa trec prin pasii mai sus mentionati sau sa ma inscriu la in vre-un club sportiv. Nu am timp de asta..

Scuze pentru off,

Multumesc

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

1.Multumesc de informatii

2.Tocmai mi-am facut planul pentru Sarbatori! Se pare ca o sa-mi deschid un fel de poligon de testare a rachetelor si apoi ma decid ce cumpar! :banana Cand or incepe sa le vanda?

3.Si aia afara sunt tot la fel de tampiti ca noi sau poti sa cumperi linistit rachete?

3. depinde de care, daca nu necesita pistol de lansare nu-i o problema.vorbesc de olanda unde si o prastie e considerata arma si pentru un pistol de jucarie negru faci pirnaie 3 luni.restul europei nu e asa paranoic.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare